JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis naar Oostkust Amerika in 2 Weken - D-reizen

Mooie route door het oosten

Alle populaire highlights

Geweldige mix tussen stad en natuur

Ja! ik wil een afspraak

Rondreis Oostkust Amerika in 2 weken

Een rondreis langs de oostkust van Amerika in 2 weken laat je een ultieme mix aan wereldsteden en natuurlandschappen zien. Het ene moment loop je in de gezellige drukte van Times Square en een paar dagen later maak je kennis met het absolute natuurwonder: de Niagara Falls. Dit contrast maakt een reis door Oost Amerika zo fantastisch. Dit is een voorbeeld van een 2-weekse reis door Oost Amerika. Maar wist je dat onze reisadviseurs een rondreis naar Oost Amerika helemaal op maat voor jou kunnen samenstellen? Ontvang persoonlijk advies in één van onze reisbureaus!

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis naar Oost Amerika voor 2 weken

Onderstaande reis is een voorbeeld om je een idee te geven van een 2-weekse rondreis naar Oost Amerika. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

New York

Verblijf: 3 dagen aanbevolen

Start je rondreis meteen goed met een wereldstad van formaat. De hoge wolkenkrabbers, de positieve flow op straat, de beroemde yellow cabs: je maakt het nu echt allemaal mee in New York. Ga bijvoorbeeld naar het observatiedek van de Empire State Building, maak een wandeling door Central Park, fiets door de historische wijk Brooklyn, sta eventjes stil bij Ground Zero en bewonder vanaf de boot het beroemde Vrijheidsbeeld. Wat is New York is gave stad!

Boston

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Deze karakteristieke stad met een maritieme uitstraling geeft je een Europees gevoel. Je vindt in het centrum een combinatie tussen moderne en historische bezienswaardigheden. De beste manier om deze dag Boston te verkennen is met de Freedom Trail. Dit is een wandelroute langs 16 hotspots in Boston. Volg de 4 kilometer lange rode lijn op de grond door de hele stad en bekijk fantastische hoogtepunten zoals het Old State House.

Green Mountains

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Verruil het stadse leven voor de wonderschone natuur die je ook in Oost Amerika vindt. Green Mountain National Forest is een groot natuurgebied bestaande uit bergen, bossen, rivieren, kabbelende beekjes en wildlife zoals elanden en bevers. Bij de Green Mountains kun je een bezoek brengen aan de Family Trapp Lodge uit de film ‘Sound of Music’. Als liefhebber van ijsjes ga je naar de Ben & Jerry’s fabriek voor een rondleiding en een proeverij!

Finger Lakes

Verblijf 1 dag aanbevolen

De Finger Lakes zijn een groep smalle en lange meren. Ze worden door hun vorm vergeleken met vinger, vandaar de naam Finger Lakes. De ‘langste vingers’ zijn Cayuga Lake en Seneca Lake. In de omgeving van deze meren liggen zogeheten ‘State Parks’. Een mooi staatspark om deze dag naartoe te gaan is Watkins Glen State Park. Hier kun je een avontuurlijke trail wandelen door diepe kloven en langs idyllische watervallen.

Niagara Falls

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Deze ontzagwekkende watervallen liggen op de grens met Canada. Met een gigantische kracht stort het water kolossaal de diepte in. Je kunt dit natuurwonder van dichtbij bekijken met een boottocht met de Maid of the Mist waarmee je naar de voet van de watervallen vaart. Een goede tip is de ‘Journey behind the Falls’ waarbij je achter de Horseshoe Falls kunt lopen. Wellicht voeg je hier wel de wandeling ‘Cave of Winds’ aan toe via allerlei vlonders wandel je enorm dicht bij de Bridal Veil Falls.

Lancaster

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Misschien dat je weleens hebt gehoord van de Amish. Dit is een geloofsgemeenschap die zich zo veel mogelijk afzondert van de moderne maatschappij. Lancaster is het hart van de Amish Country waar deze bevolking op traditionele wijze samenleeft. Vandaag heb je de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen deze bijzondere cultuur.

Washington

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

In de hoofdstad van Amerika vind je belangrijke gebouwen en monumenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Witte Huis en het Capitool? Allemaal wereldberoemde gebouwen die je deze dag kunt bekijken. Een populaire plek in Washington is de National Mall. Een groot stadspark waar veel monumenten rondom neergezet zijn zoals het Lincoln Memorial, Jefferson Memorial en het Washington Monument. Met een segway of een huurfiets kun je makkelijk en snel alle monumenten bewonderen.

New York

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Via Philadelphia reis je terug naar New York, de stad waar je rondreis begon. Een tussenstop in Philadelphia is echt een aanrader, want dit is een belangrijke stad in de Amerikaanse geschiedenis. De Onafhankelijkheidsverklaring is hier getekend en in lokale musea kom je meer te weten over de Liberty Bell en de Independece Hall. De laatste dag in New York kun je nog lekker winkelen, souvenirs inslaan en nog wat aan sightseeing doen.

Terugvlucht

Je rondreis door Oost Amerika zit er helaas op. Je levert je huurauto in en vertrekt naar de luchthaven van New York. Je kunt terugkijken op een geweldige reis vol natuur en steden. Een herinnering voor het leven is gemaakt in Oost Amerika!

Routekaart voor deze 2-weekse rondreis door Oost Amerika

Dit is een voorbeeldreis. Laat je rondreis op maat samenstellen!

Een rondreis naar Oost Amerika moet een onvergetelijke ervaring worden. Krijg je bij het zien van deze voorbeeldreis al helemaal zin in een reis naar deze bestemming? Plan dan een adviesgesprek met één van onze deskundige reisadviseurs! Tijdens een vrijblijvende afspraak luisteren wij graag naar jouw wensen en delen wij de beste tips voor een route, excursies en overnachtingen. Je kunt namelijk jouw rondreis helemaal op maat laten samenstellen. Zo beleef je een reis die compleet aan jouw verwachtingen voldoet. Weet dus dat deze voorbeeldreis er is om je een idee te geven. Wil je de voorbeeldroute een tikkeltje anders? Met een afspraak in één onze reisbureaus ontdek je dat de mogelijkheden eindeloos zijn!

Maak een afspraak

Je profiteert dan van: 

  • Gespecialiseerd advies voor jouw bestemming
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tips voor jouw rondreis
  • Maatwerkmogelijkheden
  • Financiële zekerheid met ANVR/SGR
  • Totale ontzorging


Er is altijd een D-reizen reisbureau bij jou in de buurt! 

maak een afspraak