JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Florida - De Beste Routes - D-reizen

Heerlijk klimaat

Zonnige stranden & pretparken

Ontdek de beste Florida tips!

ja, ik wil naar florida

Rondreis Florida

Een rondreis door Florida is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Je kunt oog in oog staan met alligators bij de Everglades, samen met zeekoeien zwemmen bij Crystal River, even helemaal uit je bol gaan in de uitgaansgelegenheden van Miami en ongekend veel plezier beleven met de attractieparken in Orlando. Al deze gave belevenissen kun je laten bezinken op de mooie stranden van deze zonnige staat in het zuiden van Amerika. Je kunt rekenen op heerlijk weer terwijl jij de hoogtepunten van Florida afvinkt. Bekijk onze voorbeeldreis hieronder of laat je verder inspireren door onze reisadviseurs tijdens een persoonlijke afspraak in het reisbureau. Hier kunnen wij een rondreis naar Florida helemaal op maat voor jou samenstellen!

Ontvang advies op maat

Voorbeeld rondreizen naar Florida

Onderstaande rondreizen zijn voorbeelden om je een idee te geven van de mogelijkheden in Florida. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Een rondreis Florida per camper

Wist je dat je Florida ook per camper kunt ontdekken? Je kunt gaan en staan waar je wilt met een camper, vrijheid ten top dus! Wil je op een plek langer blijven omdat het zo leuk is? Geen probleem met een camper. Laat onze reisadviseurs een mooie camper voor je uitzoeken die comfortabel is voor jouw reisgezelschap. Wij vergelijken verschillende campermaatschappijen zodat jij de beste camper voor de beste prijs hebt!

Een groepsreis door Florida

Naast een individuele rondreis met een huurauto of een camper kun je ook een groepsreis in Florida beleven. Je gaat onder begeleiding van een deskundige reisleider op pad om het allermooiste van de ‘Sunshine State’ te zien. Je krijg onderweg veel informatie waardoor je bezoek aan Florida waardevoller is. Een leuke groep andere reizigers zorgen voor veel gezelligheid en enthousiasme. Maak een afspraak in een reisbureau van D-reizen bij jou in de buurt zodat wij de mogelijkheden voor groepsreizen in Florida kunnen laten zien!

Highlights Florida

Waarom je écht ooit eens naar Florida moet voor een rondreis? Deze belangrijke highlights in deze Amerikaanse staat wil je niet missen! 

  • Het Kennedy Space Center, de basis van NASA waar je alles leert over de ruimtevaart 
  • Maak een fantastische roadtrip over de Overseas Highway en stop bij de Florida Keys waar je kunt snorkelen en duiken 
  • Sta oog in oog met alligators in het Everglades National Park
  • Zwem met zeekoeien in de waterbronnen van Crystal River 
  • Stap in de coolste achtbanen en familieattracties in de pretparken van Disney of Universal Studio's 
  • Maak kennis met de prachtige stranden, hoge wolkenkrabbers en het uitgaansleven van Miami

Wil jij een rondreis maken naar Florida? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.