JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Europapark Duitsland - Europa Park in de winter!

Ervaar Europa-Park tijdens 'the most wonderful time of the year!'

Wil jij ‘the most wonderful time of the year’ in een attractiepark beleven? Dat kan bij Europa-Park Duitsland! Met duizenden kerstbomen, twinkelende lichtjes, kerstballen en diverse kampvuren wordt dit grote Duitse attractiepark omgetoverd tot een waar Winterwonderland!

Van november tot en met januari beleef jij hier een winter die je alleen uit je dromen kent! Let op: met de kerstdagen is het park gesloten. Europa-Park ligt in het kleine plaatsje Rust, in de bergachtige en groene omgeving van het Zwarte Woud. Vanaf Utrecht is het ongeveer 6 uur rijden naar dit populaire pretpark.

Europa-Park

Bij Europa-Park Duitsland loop je van land naar land. Het park is namelijk verdeeld in 15 Europese landen. Je loopt hier van een Grieks havenstadje naar een Zwitsers bergdorpje ... en overal heb je het idee dat je er écht bent. En dat allemaal in één pretpark in Duitsland!

Tijdens het winterseizoen zit Europa-Park vol met magische momenten, feestelijke charmes en winterse verrassingen. Naast de bekende attracties die je altijd kunt bezoeken zijn er ook nog vele andere speciale winterse attracties.


Slenteren over de kerstmarkt

Op de feestelijke kerstmarkt  komen de geuren van de heerlijke delicatessen je tegemoet! Van diverse worsten tot vers gebakken Lebkuchen en van heerlijke glühwein tot warme chocomelk … Europa-Park zorgt ervoor dat je niets te kort komt! 

Wegdromen in winterse sferen

De winterse sfeer is natuurlijk niet compleet zonder ijsbaan. Wat dacht je ervan? Haal je schaatsen uit het vet en maak die prachtige pirouettes op het ijs! Heb je kinderen en hebben deze altijd al willen (leren) skiën? Bij de kinderskischool kan deze wens dan eindelijk werkelijkheid worden. Daarna nog meer wintersportavonturen? Roetsj in een band van de sneeuwhelling af! 

Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan de indrukwekkende expositie ‘Magic Ice’. Hier wandel je langs 30 ijsbeelden (met een hoogte tot 4 meter) dwars door de unieke geschiedenis van Europa-Park!


It's showtime

Naast het grote aanbod attracties staat het programmaboekje vol met wintershows. Geniet van betoverende circusacts en prachtige lichtspektakels. En wil je eens iets anders dan een 'gewone' show? Bij Dinner-Show 'Cirque d’Europe' worden unieke optredens afgewisseld met heerlijke lekkernijen van de chef-kok!

Verleng je dagtrip tot een mini-vakantie!

En dan zit je dag bij Europa-Park Duitsland er alweer op … wat gaat de tijd toch snel met zoveel attracties! Kun je maar geen genoeg krijgen van de winterse sferen? Of de te gekke attracties? Niet getreurd, je kunt namelijk ook in één van de themahotels slapen. Zo rust je uit van de indrukwekkende dag, en ga je de volgende dag weer verder waar je gebleven bent in het park!Verblijven nabij Europa-park


Boek je Europa-Park tickets online