JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Kerstshoppen op z'n best

Kerstshoppen! Proef de sferen in de leukste steden

De kerst komt eraan! Wil jij het ultieme kerstgevoel beleven voordat het écht tijd is voor de overheerlijke dagen? Lees dan gauw verder… wij hebben speciaal voor jou de leukste stedentrips op een rij gezet waar je het ultieme kerstgevoel ervaart.De altijd gezellige kerstmarkten in Duitsland

Ruik de overheerlijke geur van kaneel, geroosterde kastanjes, glühwein en diverse lekkernijen. Het is weer tijd voor de altijd gezellige kerstmarkten in Duitsland! Dit land staat al jaren op nummer één in Nederland als het gaat om kerstshoppen. In de kerstdorpjes kom je de leukste kraampjes tegen. Boordevol met eten, kerstversiering, glühwein of warme chocolademelk, het is er allemaal! Koop leuke kerstcadeautjes en laat je ogen nog eens vallen op dat heerlijke eten! Met een compleet verzorgde dagreis sta je binnen de kortste keren op de grootste en prachtigste kerstmarkt van Düsseldorf of Köln. Deze moet je gezien hebben!

Wintervakanties naar DuitslandKerstpret in eigen land
De temperaturen dalen, het is eerder donker en de huizen worden weer knus versierd. Ook de leukste plekken voor kerstshoppen komen als sneeuw voor de zon. Er is zoveel keus … waar moet je nu naartoe? Vaak worden deze kerstmarkten gecombineerd met veel winterpret. In het ‘magische Maastricht’ kun jij je lol niet op! Heb je het even gehad met kerstinkopen doen? Schaats dan een rondje op de ijsbaan van 1000m2 aan het Vrijthof! Of bekijk de kerstmarkt van boven en maak een ritje in het 60 meter hoge reuzenrad. 

Op de kerstmarkt in Valkenburg is het pas echt groots! Maak hier een bezoek aan de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Boven de markt in de oude mergelgrot, vol muurschilderingen, kun je een ware winterse parade met praalwagens meemaken.

Wintervakanties in eigen landLonden & Parijs: Kerstshoppen op zijn best

Wie van uitgebreid kerstshoppen houdt, moet naar Londen! Deze stad is de ware kersthoofdstad van de wereld en ‘the place to be’! Begin november starten de grote winkels al met het optuigen van de kerstversiering. Waarna het in december helemaal los gaat! Na de kerst, onze tweede kerstdag, barst het hier van de uitverkoop.

Kerstshoppen in Londen
Naast Londen kun je ook uitgebreid kerstshoppen in Parijs. Deze sfeervolle en verlichte stad mag dus niet ontbreken op je lijstje. Samen met je reismaatje(s) kun je genieten van de vele fonkelende lichtjes en versierde kerstetalages. Ook leuk! De Eiffeltoren krijgt rond kerst ieder uur weer een ander lichtspektakel. Ook de Champs Elysées wordt in alle grootsheid verlicht. Het is hier ieder jaar weer een strijd, wie de beste en mooiste versiering in zijn winkel heeft. Voor de grootschalige kerstuitverkoop moet je echter wachten tot 6 januari.

Kerstshoppen in ParijsBesneeuwd spektakel
Groot, groter, grootst dat is Amerika. Het hele jaar wordt alles zo groots mogelijk aangepakt. Maar de kerst in New York City is wel één van de meest spectaculaire en indrukwekkendste momenten van het jaar. Zelfs het weer lijkt ieder jaar mee te spelen: New York een waar winterwonderland. Een wandeling door Central Park wordt een echt winters sprookje. Het centrum van de stad is ook echt betoverd met zijn ontelbare lichtjes en magische decoraties. Tijdens het kerstshoppen mag een bezoek aan het prachtig versierde Fifth Avenue en Rockefeller Center met zijn reusachtige kerstboom niet ontbreken.

Boek snel een kerststedentrip naar New York