JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Mayrhofen - Met de auto naar Mayrhofen - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Mayrhofen

Een autovakantie naar Mayrhofen? Welkom in één van de populairste wintersportdorpen van Oostenrijk! Maar, ook de zomers laten je genieten van de mooiste wandelingen door de groene bergen van Tirol. Alles in dit dorp ademt dan ook de sfeer van avontuurlijke bergsporten. Ben jij klaar voor de sneeuw? Ga met de auto naar Mayrhofen!

Autovakantie Mayrhofen

Waarheen op autovakantie in Mayrhofen?

Wil je met de auto naar Oostenrijk? In het gemoedelijke Tirol, waar gezelligheid en actief sporten hand in hand gaan, vind je de authentieke en allround wintersportbestemming Mayrhofen. Tussen indrukwekkende bergmassieven ontdek je dit schilderachtige en sfeervolle dorp, voorzien van skiliften en kilometerslange pistes. Zet je snowboard dus maar vast in de wax en haal de skilatten van zolder!

Maar, is het alleen voor wintersport? Zeker niet! De zomerversie van Mayrhofen bied je namelijk prachtig groene natuur met panoramische vergezichten: vooral tijdens avontuurlijke bergwandelingen ervaar je de mooiste landschappen van bovenaf! En, wie weet kom je onderweg bel-dragende, Tiroler-koeien tegen die je even nieuwsgierig begroeten. Dit dorp is dus niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor wintersporters: ook actieve wandelaars en sportieve mountainbikers komen hier graag. Wil je reizen met de auto naar Oostenrijk? Ga op autovakantie naar Mayrhofen en ontdek de mooie omgeving!

Wat nodig voor een autovakantie naar Mayrhofen?

Ga je met de auto naar Oostenrijk, zoals een wintersportvakantie naar Mayrhofen? Let dan op de volgende regels die in dit land gelden:

  • Voor Oostenrijk heb je een vignet, ook wel een tolvignet, nodig: dit is een plaatje dat aantoont dat er voor jouw voertuig wegenbelasting is betaald. Deze kun je gemakkelijk aanvragen. Oostenrijk maakt namelijk veel gebruik van tolwegen.
  • Tijdens het rijden is het niet toegestaan je telefoon in de hand houden. Wel mag je het toestel, bijvoorbeeld om te bellen of voor de navigatie, handsfree gebruiken.
  • Reis je voor wintersport naar Oostenrijk? Bekijk dan van te voren of winterbanden, sneeuwkettingen en spijkerbanden verplicht zijn.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar Oostenrijk met de auto? Maar, weet je alleen nog niet wat voor vakantie je zoekt en welke bestemming het moet worden? Wij helpen je graag een keuze te maken: van sportief wintersport tot kindvriendelijke vakanties met het gezin. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.