Zwangere vrouw
  • Babymoon: nog éven quality time samen!
  • Een uitstekend excuus voor een welverdiende vakantie
  • Onze Reisadviseurs helpen je graag!
Alle zonvakanties

Babymoon: nog even lekker weg met zijn tweeën?  

Babymoon: op vakantie tijdens je zwangerschap en dus nog een laatste keer samen weg zonder kleintje. Naast hip, ook nog ontzettend fijn om even samen te genieten voordat de baby er is. Een baby is natuurlijk werelds, maar nog even lekker weg met zijn tweeën is ook niet verkeerd. Wat zullen jullie uitgerust beginnen aan het ouderschap! 
Safari

Op safari met een grote buik!

Een bolle buik, maar toch graag naar een verre bestemming op vakantie? Bijvoorbeeld een vakantie met activiteiten die op jouw situatie zijn aangepast? Allemaal mogelijk! Onze Persoonlijke Reisadviseurs helpen jou graag met het vinden van de meest geschikte babymoon-vakantie. 
Vind jouw reisbureau
Strand Scheveningen

Babymoon dichtbij

Babymoon écht dicht bij huis. Ons eigen land heeft alles in huis voor een perfecte babymoon. Daarnaast kun je in Nederland ook heerlijk tot rust komen, voordat de echte drukte begint. Bijvoorbeeld aan de kust of op de wadden! Adem de zeelucht in en je slaapt als een roosje!
Babymoon in eigen land

Zwanger op vakantie

Een goed idee: op babymoon! Maar wanneer is de beste tijd om op babymoon te gaan? Zo is het tweede trimester een uitgelezen kans om op vakantie te gaan. Je voelt je wat energieker dan het eerste trimester en mobieler dan het derde. Nog een aantal handige tips zijn:

  1. Beperk de reistijd of controleer tot hoe veel weken je mag vliegen bij een betreffende reismaatschappij.
  2. Let op de zon. Onder invloed van de zon kun je een zwangerschapsmasker ontwikkelen. Smeer je dus goed in en ga geen uren zonnebaden. 
  3. Noteer (just in case) de contactgegevens van een ziekenhuis/arts in de buurt. 
  4. Ga voor comfort en kies dit jaar voor iets meer luxe zolang je zwanger bent. 

Zwanger en vliegen

Vliegen tijdens je zwangerschap is mogelijk! Tot je 36e week is het verantwoord om in het vliegtuig te stappen voor een babymoon. Omdat vliegtuigmaatschappijen niet willen dat je in het vliegtuig bevalt, kan het aantal weken waarin je mag vliegen per maatschappij verschillen. Check dit vooral even, voordat je een vakantie of ticket boekt! Altijd handig is een zwangerschapsverklaring. Deze is ondertekend door de verloskundige en hiermee kun je aantonen hoe veel weken je zwanger bent. De eerste vijf maanden van je zwangerschap kun je over het algemeen zonder problemen vliegen. Boek die vliegtickets! Hello babymoon, here you come! 

Toch nog vragen? Dan staan onze reisadviseurs uiteraard voor je klaar! 

Neem contact met ons op