Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zonvakanties ×
    • 1 week ×
Wil jij single reizen? Dat kan! Wij hebben de beste hotels en appartementen geselecteerd met eenpersoonskamers. 
Lees meer

Meer info over Single reizen

Single reizen wordt steeds populairder. Alleen reizen kan erg verrijkend zijn! Van een onvergetelijke stedentrip tot een heerlijke strandvakantie: jij hebt alle vrijheid om de bestemming op eigen tempo te ontdekken! Je eigen dagplanning maken en doen waar je zin in hebt, heerlijk toch?

Solo op reis

Een stedentrip is ideaal voor de solo-reiziger! Ontdek de eeuwenoude stad Rome, wandel over de wereldbekende Karelsbrug in Praag of ga voor hip & happening in Berlijn. Ongetwijfeld kom je hier al snel andere reizigers tegen waar je verder de stad mee kunt ontdekken. En als je daar geen zin in hebt, kun je lekker je eigen plan trekken!

Een zonvakantie is ook heerlijk als je alleen op reis gaat! Lees eindelijk dat éne goede boek aan het zwembad en ga 's middags ga je naar het strand toe! Ultieme ontspanning. Dat klinkt als een geweldige vakantie, toch? Bij single reizen heb je alle tijd voor ontspanning, uitgebreide diners en in alle rust genieten van jouw drankje aan de boulevard.

Persoonlijk advies voor de solo-reiziger

Weet je nog niet helemaal waar ja naartoe wilt op single reis? Onze Persoonlijke Reisadviseurs zitten voor je klaar op je hierbij te helpen! Neem gemakkelijk contact op via telefoon, e-mail en sociale media. Kom je liever langs in het reisbureau? Dat is ook mogelijk! Plan een afspraak in en vind samen de perfecte single reis.