Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Zonvakanties ×
  • 1 week ×
Alle zonvakanties naar de Paloma hotels vind en boek je gewoon bij D-reizen!
Lees meer

Meer info over Paloma Hotels

Daarom Paloma hotels

 •  Biologische gerechten uit eigen tuin
 •  Kinderwereld Polly Club
 •  Beach & Pool concept: drankjes en snacks direct aan je ligbed geserveerd
 •  LesMills Fitnessprogramma
 •  Animatieprogramma en culinaire festivals

Alle vakanties van Paloma hotels

Paloma hotels is een keten met 8 van de meest toonaangevende hotels in Turkije. De meeste hotels hebben vijf sterren en hebben een all inclusive of een ultra all inclusive formule. De hotels hebben een oriëntaals tintje en Turkse specialiteiten in de keuken. Paloma hotels zijn gericht op gezinnen, maar ook voor stellen is er veel aandacht. Aan ieder gezinslid is gedacht. Zwembaden met glijbanen, verschillende restaurants, wellnesscentra, fitness en een onderscheidend animatieprogramma.

Comfort en service

Hotel Paloma
Al jarenlang scoort Paloma hoog op het gebied van service en comfort. Dit is terug te zien in onze eigen klanttevredenheidsonderzoeken. In de SENTIDO hotels staat de holiday conciërge voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en tips te geven om jouw vakantie nog beter te maken.
 
Het vriendelijke personeel staat dagelijks met een glimlach klaar om je de beste service te verlenen. Een voorbeeld hiervan is het Paloma Beach & Pool concept. Koude drankjes, verfrissingen en snacks worden direct aan je ligbedje geserveerd (op gezette tijden) zodat je rustig kunt blijven liggen. Een ultieme verwennerij om in de relaxmodus te blijven.
 

Biologische keuken

Hotel Paloma Biologische Keuken
Op culinair gebied doet Paloma er nog een schepje bovenop! De hotels staan bekend om de uitgebreide buffetten en de aandacht voor de Turkse keuken.  Je vindt hier veelal een ruime keuze uit à-la-carterestaurants, buffetrestaurants en ook de patisserie (geniet van een overheerlijke cheesecake of wafel!) ontbreekt in de meeste Paloma hotels niet.
 
Biologische wijn en producten
In de à-la-carterestaurants worden uitsluitend biologische wijnen geserveerd afkomstig van de eigen privé-wijngaarden en wordt in alle restaurants een grote variëteit aan biologische producten uit eigen teelt aangeboden, zoals fruit, groenten, olijven, olijfolie en jam.
 
Seizoens- en lokale producten
Paloma maakt veel gebruik van seizoens- en lokale producten. Een voorbeeld hiervan zijn de Culinaire Festivals die zij organiseren. Elke maand staat in het teken van een ander thema, van aardbeien en perziken tot het kersen- en druivenfestival.
 

Nederlandse animatie

Hotel Paloma Spelend Kind Water
Wat is er fijner dan ook tijdens jouw vakantie in je eigen taal mee te kunnen doen aan de animatie, je geen zorgen te hoeven maken over taalverschil in de miniclub of makkelijk je vragen te kunnen stellen aan de receptie (guest relation)? Paloma weet dit en in de meeste Paloma hotels vind je dan ook Nederlandssprekend personeel. 
 
Shows en activiteiten
Het professionele Palomotion animatieteam verzorgt diverse (sport)activiteiten, spectaculaire shows en live-muziek. In een aantal Paloma hotels worden tevens LesMills lessen aangeboden. Volg een les bodybalance, bodypump of sh’bam.
 
Plezier voor kids en tieners
De kleinste gasten kunnen terecht in de Polly Kids Club en in de meeste Paloma hotels zijn gratis babypakketten bij te boeken. In de moderne en gezellige tienerclubs vind je volledig uitgeruste gamesrooms met onder andere Playstation, computers om Facebook en Instagram bij te houden, DJ desks en nog veel meer.

Ben je benieuwd wat voor tips en adviezen we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ga langs in een van onze reisbureaus bij jou in de buurt waar onze Persoonlijke Reisadviseurs voor je klaar staan.