JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
All inclusive Cuba - All in vakantie bij D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Verzorging
Zoek vakanties

All inclusive Cuba

Ben jij wel in voor een all inclusive vakantie naar Cuba? Een goede keuze, want Cuba is een geweldige bestemming als je een luxe all-in hotel zoekt. Veel resorts liggen direct aan de witte zandstranden van Cuba waardoor je meteen een tropisch vakantiegevoel ervaart. Met de all inclusive formule hoef je je nergens druk om te maken. Het lekkere eten, drinken en leuke activiteiten wordt allemaal geregeld en is bij de prijs inbegrepen. Ontdek Cuba op basis van all-in!       

Vind jouw all in vakantie!

De beste all inclusive bestemmingen in Cuba

Verspreid over het hele Cubaanse eiland vind je mooie all inclusive hotels. In ons aanbod vind je all-in hotels in bekende kustplaatsen, maar ook resorts op afgelegen plaatsen aan idyllische stranden. Hieronder vind je onze 3 populairste bestemmingen voor een all inclusive vakantie naar Cuba!   

Op vakantie naar Cuba: ga all inclusive!

Onbeperkt eten en drinken, een vol animatieprogramma en keuze uit tal van leuke activiteiten zoals watersporten. Wie wil dat nou niet? Je hoeft zonder portomonnee rond te lopen, want alles is vooraf betaald. Zo kun je tijdens je all inclusive vakantie op Cuba helemaal ontspannen en tot rust komen. Een verre vakantie naar de zon was nog nooit zo onbezorgd!

All inclusive hotels in Cuba

Zeker als je naar Cuba gaat wil je zekerheid hebben dat je in een goed en fijn hotel uitkiest. Uit onze ervaring kun wij je een aantal all inclusive hotels op Cuba aanraden waarvan wij zeker weten dat je er een geweldige tijd zult beleven. Neem bijvoorbeeld Hotel IBEROSTAR Selection in Varadero of het vijfsterrenhotel Melia Buenavista op Cayo Santa Maria.

Uitstapjes tijdens je all in naar Cuba

Natuurlijk is het aantrekkelijk om met het all inclusive concept bij je hotel te blijven. Echter zou dit zonde zijn, want Cuba vraagt om verder ontdekt te worden. Laat zeker één dagje je all-in resort achter je voor een dagtrip naar de Cubaanse hoofdstad Havana. Stap in de wereld van sigaren, rum, oldtimers en historische gebouwen. Of plan een excursie naar Vinalesvallei als je meer van de natuur in Cuba wilt zien. Dit wordt een all inclusive vakantie om niet snel te vergeten!