Ook voor jouw zakenreis kunnen we je heel veel tijd en geld besparen
  • Tijd en geld besparen op jouw zakenreis.

  • Je kunt in al onze reisbureaus terecht!

  • 365 dagen per jaar persoonlijk contact via alle kanalen.

Plan een afspraak

Zakenreis? Wij maken jouw reis succesvol!

Wil je met jouw bedrijf een zakenreis plannen? Vergaderen op locatie? Een congres bijwonen?  Maar heb je zelf niet de tijd om het zelf te regelen? Laat het aan ons over: wij vergelijken het grootste aanbod zakenreizen wereldwijd en nemen het plannen van jouw geslaagde business-trip compleet uit handen. Zo maak jij een goede beurt bij je collega's ... en bespaar je je bedrijf een hoop tijd en geld!

Wij regelen al jouw zakenreizen

Voor elke zakenreis, zoals een incentive-reis, regelen wij precies wat jij zoekt.

Incentive-reizen

Wil jij de teamspirit van jouw bedrijf verbeteren? Door middel van een incentive-reis kun je bijvoorbeeld jouw personeel of zakenrelatie motiveren, activeren en stimuleren. Zo versterk je op een geweldige manier de relatie met jouw personeel of zakenrelatie. Heb je al eens gedacht aan één van onze incentive-reizen naar Italië? Of een zakelijk wintersprookje in Lapland? Een onvergetelijke ervaring!
Plan een afspraak
Voor elke zakenreis, zoals een jubileumreis, regelen wij precies wat jij zoekt.

Jubileumreizen

Bestaat jouw bedrijf 1, 5, 10 of honderd jaar? Vier jullie jubileum onder het genot van een lekker drankje in de Spaanse zon. Want élk jubileum verdient een feestje. Een jubileumreis zorgt voor teambuilding, maar ook voor evenwicht in het bedrijf. Het is een positief startschot voor het volgende jubileum en een ideale manier om je collega's betrokken en enthousiast te houden.
Vraag een offerte op
Voor elke zakenreis, zoals een congresreis, regelen wij precies wat jij zoekt.

Congresreizen

Mogen jullie een congres bezoeken in het buitenland? En zoek je vluchten, hotels en transfers waarmee je het maximale uit je trip haalt? Laat ons het geregel uit handen nemen, zodat jij alle tijd hebt om je afspraken goed voor te bereiken. Dan kunnen jullie dit keer meer mensen spreken en meer nieuwe zakenrelaties opbouwen.
Vraag naar de mogelijkheden

Zakelijke reisverzekering: geen risico's & geen zorgen

Heb je al gedacht aan een reisverzekering af te sluiten voor jouw zakenreis? Sommige reisverzekeringen zijn niet altijd geschikt voor zakenreizen. Mocht er iets gebeuren tijdens jouw business trip dan is het belangrijk dat je verzekerd bent voor de risico’s, zodat alles gedekt wordt wat nodig is. Zo kun je onbezorgd aan jouw zakenreis beginnen!

Zakenreis op maat? Niet jouw expertise, wel die van ons

Een zakenreis plannen? Wij kunnen helpen om jouw volledig verzorgde zakenreis samen te plannen van begin tot eind, en alles uit handen te nemen. Wij kunnen ook zakelijke vliegtickets of zakelijke reisverzekering regelen, afhankelijk van jouw wensen. Neem contact op met een van onze zakelijke Reisadviseurs: zij hebben de beste creatieve ideeën voor jouw zakenreis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken!

Plan een vrijblijvend gesprek