JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zakenreis? Bespaar tijd en geld op alle zakenreizen

Zakenreis: ook voor je zakenreizen naar D-reizen

Hebben jij of jouw werknemers een zakenreis op de planning staan? Harde werkers zoals jullie hebben het al druk genoeg: laat het regelen daarom aan ons over. Met het grootste aanbod aan zakenreizen en personeelsreizen over de hele wereld, plannen we graag jouw business-trip compleet van A tot Z.

Waarom op zakenreis?

Er zijn verschillende redenen om zakenreizen te maken. Bijvoorbeeld vanwege een vergadering in het buitenland, omdat er iets te vieren valt of gewoon omdat jullie gezellig iets samen met collega’s willen doen.

Zakelijke reis naar Duitsland

Wist je dat de meeste zakenreizen naar Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten gaan? Samen zijn deze landen goed voor ongeveer de helft van alle zakenreizen die vanuit Nederland met het vliegtuig worden gemaakt. Duitsland is ook goed bereikbaar met de auto of de trein. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van je hotel(s).

Remote werken in het buitenland

Heb jij een baan die je ook vanuit thuis kunt doen? Vergeet het thuiswerken en overweeg eens om vanuit een (zonnig) vakantieland te werken. Het leven als digital nomad – ondernemers, freelancers en andere professionals die al reizend werken – is een opkomende trend. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een dosis ambitie, de accommodatie met snelle internetverbinding regelen wij.

Van A tot Z(akenreis)

Vertrouw je het aan ons toe om jouw zakenreis te regelen? Dan weet je zeker dat de reis van A tot Z geregeld wordt. Vluchten, hotels en transfers kunnen bij ons allemaal in één keer geboekt worden. Bovendien kijken we met je mee voor een geschikte zakelijke reisverzekering, die helemaal aansluit op het type zakenreis dat jij gaat maken. Een zorgeloze start, zodat jij met een volle batterij aan je business-trip begint.

Laat jouw zakenreis organiseren

Wil je met je collega’s of personeel op reis, maar heb je nog geen concreet programma in gedachten? Of zit je juist al vol ideeën? Onze reisadviseurs luisteren graag naar je, maar denken ook met liefde mee over een leuke invulling. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, dan plannen wij de rest.

Maak een afspraak