JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Waar ligt er sneeuw in december? Wintersport december – D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Wintersport december: sneeuwgarantie

Ontsnap aan de feestdagen-drukte en ga op wintersport in december! Hier vier jij je eigen feestje en spendeer je de dagen in een prachtig winterwonderland. In december zijn er veel plekken waar je uitstekend kunt skiën, gewoon binnen Europa!

Alle skivakanties in december

Waar ligt sneeuw in december?

Keek je al uit naar het wintersportseizoen? Ga dan lekker in december! Het skiseizoen is op de onderstaande bestemmingen al volop in gang:

Tip: Winterberg in Duitsland

Liever niet te ver rijden? Op slechts 2 uur rijden van de Nederlandse grens, in Duitse gebied Sauerland, ligt het bruisende Winterberg. Zoals je aan de naam al kunt raden, is dit een winters paradijsje. Het gebied heeft vlakke afdalingen, waardoor het zeer geschikt is voor beginners of voor een wintersportvakantie met kinderen. Genoeg geoefend? Er is ook 1 zwarte piste voor de waaghalzen.

Advies over je wintersport in december?

Nog geen idee welk skigebied het beste bij jou past voor een skivakantie in december? We verwelkomen je dan graag bij het reisbureau. Onder het genot van een warm kopje koffie adviseren we je graag over de beste wintersportbestemmingen!

Alle wintersportvakanties


Maak een afspraak