JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Istanbul - Beste prijs en service bij D-reizen

Vliegtickets Istanbul

Vanuit Nederland zijn er dagelijks meerdere vluchten naar Istanbul. Boek de beste prijs met de beste service vertrouwd bij D-reizen: de grootste vakantie-vergelijker van Nederland! Istanbul is een ideale bestemming voor een korte vakantie. De vliegtijd is ongeveer 3,5 uur. De beste vliegtickets naar Istanbul boek je via ons en geniet je snel van een fijne vakantie in deze mooie stad van Turkije!

Vliegen naar Istanbul

Istanbul bevindt zich letterlijk op de grens van Europa en Azië. Het Europese en Aziatische gedeelte zijn gescheiden door de zeestraat de Bosporus. Via één van de 2 bruggen – elk ruim 1 kilometer lang – of de treintunnel kun je van het ene deel naar het andere reizen. Istanbul is heeft een heel fijn klimaat voor een stedentrip! Wie vliegtickets naar Istanbul in het voorjaar of najaar wil boeken, mag rekenen op 20-25 °C en veel zon. In de zomer ligt de temperatuur op een warme maar aangename 27 °C. ’s Winters is de kans op regen groter en ligt de temperatuur rond de 10 °C.

Enkele hoogtepunten van Istanbul

  • De Blauwe Moskee, de grootste moskee van de stad met 6 minaretten (torens). Dankt zijn naam aan de duizenden blauwe tegels aan de binnenkant van de moskee.
  • Het 15e-eeuwse Topkapi Paleis, het vroegere verblijf van de sultans.
  • De Grote Bazaar, een wirwar van honderden winkeltjes en marktkramen waar je alles kunt kopen. En afdingen hoort erbij!

Boek jouw vliegticket Istanbul bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Istanbul.