JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Praag - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Praag

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Praag dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres. Deze mooie stad is gelegen in het noordwesten van Tsjechië en is met circa 1,2 miljoen inwoners de grootste stad (en tevens hoofdstad) van de Centraal-Europese republiek. Na een vlucht van circa 1,5 uur land je al in deze bijzondere historische stad en kun je op ontdekkingstocht gaan. Wanneer vlieg jij?

Vliegen naar Praag: tips en info

Praag is de ideale bestemming voor een korte vakantie. Er is van alles te doen in deze historische stad. Wij maakten voor jou een overzichtje met enkele highlights.

Winkelen: In de omgeving van de 14e-eeuwse Karelsbrug kun je prima winkelen. Straatartiesten verkopen hier schilderijen van de omgeving, juwelen en memorabilia van Franz Kafka. Vooral rond zonsondergang neemt de hoeveelheid mensen hier af, de 30 beelden op de brug zien er dan ook heel anders uit in het licht van de ondergaande zon. 

Bezienswaardigheden: Breng een bezoekje aan de befaamde Karelsbrug of bewonder het mooie Chateau Troja, een paleis in Barokstijl. Een tochtje door het beroemde Gouden Straatje is daarnaast ook de moeite waard, dit straatje ligt aan de binnenzijde van de noordelijke muur van de Praagse burcht. Nog een leuk feitje: op nummer 22 van dit straatje woonde ooit de bekende schrijver Kafka.

Eten en drinken: In de Tsjechische hoofdstad bestaan de menu’s uit heerlijk gekruid vlees, verse groenten (voornamelijk kool), zachte dumplings en stukjes brood om de overdadige saus maximaal te kunnen benutten. Daarnaast staat Tsjechië bekend om zijn bier, voor nog geen euro drink je in deze stad een heerlijk verfrissend biertje.

Boek jouw vliegticket naar Praag bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Praag.