JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Paramaribo - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Paramaribo

Op zoek naar voordelige vliegtickets voor je vlucht naar Paramaribo? Dan kan je die gemakkelijk en snel via D-reizen boeken! Het mooie Paramaribo is de hoofdstad van Suriname en is gelegen aan de westoever van de rivier de Suriname, ongeveer 23 kilometer van zee. Er is een tijdsverschil met Nederland: het is in Paramaribo in de winter 4 uur vroeger en in de zomer 5 uur vroeger. Klaar voor je vlucht? Regel dan meteen je vliegtickets via ons!

Vliegen naar Paramaribo: tips en info

Shoppen: Of je nou op zoekt bent naar luxe winkels waar je je geld wilt uitgeven aan accessoires, sieraden en gadgets of juist op zoek bent naar goedkopere souvenirs, zoals handgemaakte borden, bakjes en schalen van kokosnoot en exotische houtsoorten; aan de liefhebber van shoppen is een vliegticket Paramaribo zeer goed besteed. 

Architectuur: Je vindt in Paramaribo verschillende interessante historische bezienswaardigheden. Wanneer je over het Onafhankelijkheidsplein in het centrum van Paramaribo loopt, kun je een aantal gebouwen aanschouwen met een bijzondere historische en architectonische waarde. Het plein ligt daarnaast tegenover het presidentiële paleis, waar de voormalige Gouverneur van Suriname eerst woonde.

Eten en drinken: De lokale keuken is erg gevarieerd. Natuurlijk eet je hier de beste roti, maar ook de Oosterse keuken is hier razend populair. Je vindt door de hele stad kleine tentjes en stalletjes met gefrituurde hapjes als baka bana en loempia’s. Het fruit van de markt is exotisch en zeer betaalbaar, daarnaast is het inheemse Parbo bier een typische lokale drank

Boek jouw vliegticket naar Paramaribo bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Paramaribo.