JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Sint-Maarten - Beste prijs- en service

Vliegtickets Sint Maarten

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vlucht naar Sint Maarten? Kijk dan niet verder en boek jouw tickets via D-reizen! Het mooie Sint Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee en behoort tot de Nederlandse Antillen. Na een vlucht van circa 9 uur land je al op dit tropische eiland. Houd wel rekening met het tijdsverschil; het is hier namelijk in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland en in de winter 5 uur vroeger. Fijne vlucht!

Vliegen naar Sint Maarten: tips en info

Sint Maarten is een veelzijdig eiland met een eigen karakter. Wij stelden een lijstje samen met enkele highlights.

Philipsburg: In de hoofdstad van het eiland vind je naast zon, zee en strand een gevarieerd aanbod aan restaurants en winkels. 

Fort Amsterdam: Dit is het eerste wapenfeit van de Nederlanders op Sint Maarten. De Nederlanders arriveerden hier in 1631 en bouwden direct dit fort tussen het huidige Great Bay en Little Bay.

Watersport: Door de mooie stranden en helderblauwe zee, is dit eiland vooral voor de watersportliefhebbers een groot paradijs. Je kunt er namelijk snorkelen, kitesurfen, wakeboarden, zeilen en nog veel meer.

Dierenpark St. Maartenspark: Een bezoek aan dit dierenpark is een prima dagbesteding. Je vindt hier wel meer dan zestig verschillende diersoorten: tijgers, apen, krokodillen… noem het zo gek maar op. Daarnaast vind je hier een leuke speeltuin voor de kids en een prachtige botanische tuin.

Boek jouw vliegticket naar Sint Maarten bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Sint Maarten.