JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Warschau - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Warschau

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets naar Warschau voor de laagste prijs. Warschau is de hoofdstad van Polen en is met ongeveer 1,7 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Doordat de vlucht van Amsterdam naar Warschau maar 2 uurtjes duurt, is dit een uitstekende bestemming voor een stedentrip. Wil je goedkoop vliegen naar Warschau? Vergelijk en boek dan jouw vliegtickets via ons en beleef een gezellige tijd in het mooie Warschau!

Vliegtickets Warschau: hoogtepunten

Warschau is een prachtige historische stad. Het historisch centrum van deze stad werd na de Tweede Wereldoorlog grondig gerenoveerd, waardoor het nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Warschau biedt een breed scala aan architectuur, paleizen en musea. Wij stelden voor jou een top 5 samen. 

  1. Sacramentsklooster – Dit oude gebouw staat in het ‘nieuwe’ centrum van Warschau en staat samen met de kerk St. Cazimier aan de Nieuwe Stadsmarkt. 
  2. Johanneskathedraal – Dit is één van de belangrijkste en oudste kerken van de stad en werd in 1945 opnieuw gebouwd nadat grote delen van de stad waren verwoest door de Tweede Wereldoorlog. 
  3. Rynek Starego Miasta– Deze grote markt in het oude stadsdeel is het meest centrale punt van de stad. Het plein kenmerkt zich door de gekleurde statige herenhuizen met dubbele daken en ramen ertussen. 
  4. Wilanówpaleis – Hoewel de meeste paleizen herbouwd zijn na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog is alleen dit gebouw bespaard gebleven. Dit Wilanówpaleis ligt daarnaast in het gelijknamige stadsdeel Wilanów.
  5. Krakowskie Przedmieście– Al eeuwenlang staat deze straat bekend als handelsroute en nog altijd wordt er in deze straat veel handel gedreven. Deze hoofdstraat wordt gesierd door de meest mooie gebouwen, daarnaast biedt elke zijstraat weer verschillende mogelijkheden.

Boek jouw vliegticket naar Warschau bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Warschau.