JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Wenen - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Wenen

Wil je er lekker tussenuit? Via D-reizen vlieg je razendsnel en goedkoop naar Wenen. Zowel op onze website als in onze reisbureaus kun je terecht voor vliegtickets naar Wenen. De vliegtijd van Schiphol naar de luchthaven van Wenen, Schwechat, bedraagt circa 2 uur. Een ideale bestemming voor een korte vakantie of stedentrip in dit fijne plekje in Oostenrijk. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Wenen? Vergelijk dan nu alle vliegtickets van alle maatschappijen en boek je perfecte vlucht!

Vliegen naar Wenen: alle highlights

Een stedentrip naar Wenen voelt als een warm bad van kunst, cultuur, romantiek en historie. De stad biedt iedereen iets van zijn gading: naast de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden en natuurlijk de Wiener Oper, heeft de stad ook moderner vertier te bieden. Trendy cocktailbars en grote discotheken horen tot de beste van Europa. Wenen is niet voor niets de lievelingsstad van kunst- en cultuurliefhebbers. In deze stad geniet je van fraaie architectuur, concerten en een keur aan musea.

  • Het Leopold Museum bevat meesterwerken van Klimt, Kokoschka, Richard Gerstl en Kubin. Ook is hier meubilair en andere werken uit de periode rond 1900 te bewonderen.
  • Het MUMOK (Museum voor Moderne Kunst), bezit een permanente collectie van Pop Art, Fluxux, Nouveau Réalisme en Weens Actionisme. Kunstenaars geven er rondleidingen.
  • Naast de Hofburg en Schloss Schönbrunn heeft Wenen nog een indrukwekkend paleis. Slot Belvedère bestaat uit twee verbluffende barokke paleizen: het Unteres Belvedère en het Oberes Belvedère.
  • Op zoek naar trendy mode, schoenen, juwelen en lederwaren? Bezoek dan de kilometerslange winkelstraat Mariahilferstraße.

Boek jouw vliegticket naar Wenen bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Wenen.