JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Christchurch - Beste prijs met de beste service

Vliegtickets Christchurch

Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets naar Christchurch. Deze mooie stad is een kustplaats op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de op één na grootste stad van het land. Het is trouwens niet echt in de buurt. Vliegen van Amsterdam naar Christchurch neemt ongeveer 20 uur in beslag. De tijd die je erover doet om in Christchurch te komen is wel afhankelijk van de aansluiting die je hebt bij jouw overstap. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Christchurch? Vergelijk dan nu alle vliegtickets en vind de beste deal!

Vliegen naar Christchurch: tips en info

Highlights: bezoek de vele kathedralen, markten, musea en theaters in het centrum van Christchurch, ga terug naar het verleden in het Canterbury Museum, bewonder de exotische en inheemse planten in de botanische tuinen van Christchurch of maak een wandel- of fietstocht door het openbare Hagley Park.

Temperatuur: Christchurch heeft een gematigd zeeklimaat, met droge warme zomers die vrij veel zonne-uren kennen en zachte winters. De warmste maanden zijn januari, februari en maart, in deze maanden is het altijd rond de 20 °C. De koudste maanden zijn juli en augustus zijn, temperaturen schommelen dan meestal rond de 11 °C.

Munteenheid: de nationale munt is de Nieuw-Zeelandse dollar.

Taal: de officiële landstalen zijn Engels en het Maori.

Tijdsverschil: in Christchurch is het in de zomer 12 uur later dan in Nederland, in de winter is dit 10 uur.

Boek jouw vliegticket naar Christchurch bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Christchurch.