JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Auckland - Beste prijs met de beste service

Vliegtickets Auckland

Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets voor je reis naar Auckland. Het is een eindje vliegen maar het is echt wel een bestemming die het bezoeken waard is. Vliegen van Amsterdam naar Auckland neemt namelijk zo'n 27 uur in beslag. Het is in Auckland tijdens onze wintertijd ook 12 uur later dan in Nederland en tijdens de zomer is dit 10 uur later. Ben je er klaar voor om de andere kant van de wereld te ontdekken? Vergelijk dan nu onze vliegtickets naar Auckland en geniet straks van Jouw verblijf in Nieuw-Zeeland!

Vliegen naar Auckland

Auckland is het dichtstbevolkte stedelijk gebied van Nieuw-Zeeland gelegen op het Noordereiland. De agglomeratie bestaat uit meerdere steden, waaronder Auckland City waar ongeveer 1 miljoen mensen wonen. Wij selecteerden voor jou een aantal hoogtepunten.

  • Beoefen één van de vele watersporten die er rondom Auckland City te doen zijn. Doordat Auckland City omringd is met water kun je hier, zwemmen, windsurfen en nog veel meer.
  • Bewonder de bijzondere internationale kunstcollectie in de Auckland Art Gallery, dit kunstinstituut is het grootste van het land.
  • Een bezoekje aan één van de vele vulkanen die er in Auckland te vinden zijn, is zeker de moeite waard. Eén van de bekendste is het vulkaaneiland Rangitoto, bij deze vulkaan is er zelfs nog gestolde lava op het eiland te zien.

Boek jouw vliegticket Auckland bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Auckland.