JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Tokyo - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Tokyo

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets naar Tokyo voor de beste prijs. Tokyo is de hoofdstad van Japan en telt zo’n 8,5 miljoen inwoners. Deze immense stad is gelegen aan de oostkust van Japan en je vliegt hier binnen circa 11 uur naar toe. Houd wel rekening met het tijdsverschil, in Tokyo is het namelijk 8 uur later dan in Nederland. Wanneer wil jij vliegen?

Vliegen naar Tokyo

In Tokyo zul je je geen moment vervelen, er is hier van alles te beleven. De stad heeft allerlei bezienswaardigheden en een boel toeristische attracties. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten.

Tips Tokyo

  • Bezoek één van de vele tempels, paleizen, musea, markten en festivals die er in Japan te vinden zijn. Het Nationaal Museum, de tempel Asakusa Kannon en de toren van Tokyo zijn enkele bekende voorbeelden, daarnaast is het Keizerlijk Paleis in het centrum van de stad een absolute topattractie. 
  • Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tokyo, deze stad is namelijk één groot winkelparadijs. Wat je ook zoekt, in Tokyo vind je het! Daarnaast heeft deze stad een groot aantal markten, waarvan de grote vismarkt, Tsukjii, de bekendste is.
  • Bezoek één van de vele pretparken die de stad kent. Disneyland Tokyo is verreweg het meest bezochte pretpark van de stad, daarnaast is Tokyo Dome City ook enorm populair. In dit park vind je ook een fantastische spa, vele winkels en heerlijke restaurants.

Boek jouw vliegticket naar Tokyo bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Tokyo.