JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Venetië - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Venetië

Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets naar het mooie Venetië. Het is een indrukwekkende stad in het noordoosten van Italië en de hoofdstad van de regio Veneto. Doordat de vlucht van Amsterdam naar Venetië maar 2 uurtjes duurt, is dit een uitstekende bestemming voor een stedentrip. Wil je zeker zijn van een goede deal? Vergelijk dan alle vliegtickets naar Venetië en boek betrouwbaar bij het grootste online reisbureau van Nederland.

Vliegen naar Venetië: tips

Venetië is een romantische stad die bekend staat om haar beroemde gondels. Maar er is meer dan dat, Venetië biedt een breed scala aan Italiaanse architectuur, paleizen en musea. Wij stelden voor jou een top 5 samen.  

  1. Canal Grande – Dit kanaal is de hoofdattractie van Venetië. Een toeristische route volg je met een echte Venetiaanse gondel of een iets voordeligere Vaporetto boot. 
  2. Piazza San Marco – Dit is het bekendste plein van Venetië. Je vindt hier onder andere de grote kathedraal van Venetië (de San Marco Basiliek), de ingang van het Dogepaleis en de Torro dell’Orologio. 
  3. Dogepaleis – Dit was vroeger het paleis van de leider van de Republiek Venetië, hier werden dan ook de meest belangrijke beslissingen genomen voor Venetië. 
  4. San Marco Basiliek – Dit is de beroemdste kerk van de stad. Door de eeuwen heen is de basiliek meerdere malen verbouwd, hierdoor zijn er verschillende invloeden terug te vinden in dit historische gebouw. 
  5. Rialtobrug – Deze brug is de oudste en bekendste brug van de stad die over de Canal Grande loopt.

Boek jouw vliegticket naar Venetië bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Venetië.