JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Dublin

Vliegtickets Dublin

 Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets naar Dublin, de gezellige hoofdstad van Ierland. Dublin is de grootste stad van het land, ligt aan de oostkant van Ierland, direct aan de Ierse Zee. Met een rechtstreekse vlucht vlieg je binnen 2 uur van Nederland naar Dublin. Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan deze Ierse stad? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Dublin en geniet straks van jouw verblijf in deze stad.   

Vliegen naar Dublin

Dublin is dé ideale bestemming voor een weekendje weg. Dublin is met zijn vele bezienswaardigheden, gastvrije bevolking en honderden intieme kroegjes een zeer imponerende stad. Wij stelden voor jou een lijstje samen met hoogtepunten die je zeker niet mag missen, tijdens een bezoek aan Dublin.

Highlights Dublin

  • Kerken, pubs, kastelen, musea, historische, gebouwen, bruggen en bibliotheken…noem het maar op! Dublin heeft er oneindig veel van. Een aanrader is het Trinity College, de oudste universiteit van Ierland. Dit universiteitsterrein staat op maar liefst 40 hectare grond en de campus staat vol met bijzondere, historische gebouwen. 
  • Maak een kastelenroute waarbij je de mooiste kastelen van Dublin en omgeving bezoekt. Deze wonderschone kastelen werden in het verleden door de Ieren gebouwd om zich te wapenen tegen vijandige aanvallen. 
  • Breng een bezoek aan één van de vele pubs die er in Dublin te vinden zijn. De pubs, die geopend zijn tot kort voor middernacht, geven een echt Iers gevoel. Je treft hier dan ook families, vrienden en collega’s die samen komen om de dag door te nemen onder het genot van een Iers biertje.

Boek jouw vliegticket naar Dublin bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Dublin.