JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong

Hong Kong, wat letterlijk vertaald ‘geurige haven’ betekent, is een moderne stad met een speciale politieke status in de Volksrepubliek China. Als je op zoek bent naar voordelige vliegtickets naar Hongkong dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres. De vlucht Amsterdam naar Hongkong duurt ongeveer 11,5 uur. En na deze vlucht kun je kennis maken met de traditionele Chinese cultuur, maar ook met het prachtige landschap in de omgeving. Veel plezier!

Vliegen naar Hong Kong

Hong Kong heeft een enorme haven en is een belangrijk economisch centrum. Door de vele wolkenkrabbers en mix aan culturen wordt deze stad ook wel het New York van Azië genoemd. De skyline van de stad is duizelingwekkend en de vele neonlichten zijn bepalend voor het stadsgezicht. Wij selecteerden voor jou een aantal hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens jouw bezoek aan Hong Kong.

Hoogtepunten Hong Kong

  • Maak een tramtocht die je binnen zeven minuten naar The Peak, ofwel de hoogste bergtop van Hong Kong brengt. Doordat deze bergtop meer dan 500 meter hoog is, heb je een prachtig uitzicht over de stad en de omliggende eilanden. Deze bergtop staat symbool voor welstand en aanzien. 
  • Breng een bezoek aan de Po Lin Monastry Big Boeddha, dit is de grootste bronzen boeddha ter wereld die in zijn geheel in de openlucht te vinden is.
  • Bezoek de Man Mo Temple en de Ten Thousand Buddhas Manastery, deze tempels geven een goed beeld van het oude China.


Boek jouw vliegticket naar Hong Kong bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Hong Kong.