JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Newcastle - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Newcastle

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je tripje naar Newcastle? Via D-reizen vlieg je comfortabel en voordelig. Newcastle ligt in het noordoosten van Engeland en vanaf Amsterdam vlieg je hier binnen 1 uur en 20 minuten heen. Ideaal toch! Regel snel via ons je vluchten en beleef een heerlijke tijd in het mooie Newcastle.

Vliegen naar Newcastle

Newcastle is een mooie, historische stad aan de oevers van de rivier de Tyne. De stad wordt massaal omringd door prachtige ongerepte natuur. Wij selecteerden voor een aantal aansprekende bezienswaardigheden voor je.

Tips Newcastle

  • Cultuur: Bewonder de schitterende St. Nicholaas kathedraal en de Gateshead Millennium Bridge. Deze laatste is één van de zes grote bruggen die over de Tyne buigen. Daarnaast is het 12e eeuwse Castle Keep kasteel ook noemenswaardig, dit kasteel behoort tot het grote historische gebouw de Black Gate. De stad heeft daarnaast renbanen, waar vele belangrijke races worden gehouden.
  • Pretpark: Bezoek het overdekte New Metroland Theme Park. Dit pretpark heeft een groot aantal attracties, zoals achtbanen en een piratenschip. Daarnaast is er ook een groot waterpretpark, het Wet ’N Wild, met de meest leuke waterattracties.
  • Recreatie: Je kunt vanuit Newcastle ook gemakkelijk het strand, de duinen en het water opzoeken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een fiets te huren of een wandeltocht te maken door de mooie omgeving van Newcastle. Voor een avondje uit kun je overigens prima terecht in het bruisende centrum van Newcastle. Je vindt hier restaurants, pubs, winkels en theaters.

Boek jouw vliegticket naar Newcastle bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Newcastle.