JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Manchester - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Manchester

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je reis naar Manchester? Vergelijk razendsnel alle opties en boek met de beste service en voor een scherpe prijs. Manchester is de vierde stad van Engeland en ligt op slechts 1 uur en 20 minuten vliegen. Daar ben je dan ook zo!

Vliegen naar Manchester: tips en info

Manchester is een stad in Groot-Brittannië met indrukwekkende historische gebouwen, hippe winkels en vele nachtclubs. In deze dynamische stad is altijd wel iets te doen.

Cultuur: De Beetham Tower is niet te missen tijdens je bezoek aan Manchester. Dit gebouw is met zijn 171 meter hoogte en 47 verdiepingen de hoogste toren van Groot-Brittannië. Daarnaast is Bridgewater Hall één van de belangrijkste openbare gebouwen van de stad, dit is een imposant internationaal concertgebouw. Er zijn verder nog vele prachtige musea en parken. Daarnaast mag een bezoekje aan het voetbalstation Manchester United (Old Trafford) ook niet ontbreken.

Studentenstad: Doordat er in Manchester een heleboel studenten wonen uit heel Europa, vind je tal van uitgaansgelegenheden in deze stad. Barretjes, pubs, nachtclubs, concerten, dans, theater, opera en nog veel meer...

Industriestad: Manchester heeft nog iets unieks, namelijk het netwerk van grachten dat de stad doorkruist. Manchester is de oudste industriële hoofdstad ter wereld. Deze grachten zijn een blijvend monument van deze innovatieve, maar ook melancholische periode in de geschiedenis. In Castlefield, dat is gelegen in het zuiden van Manchester vind je daarnaast het eerste Stedelijke Erfgoedpark van het land, met viaducten, spoorbruggen en bogen die je de sfeer laten proeven van de Industriële Revolutie.

Boek jouw vliegticket naar Manchester bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Manchester.