JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Bristol- beste prijs met de beste service

Vliegtickets Bristol

De beste vliegtickets naar Bristol heb je bij D-reizen zo geregeld! Na een vlucht van gemiddeld 1 uur ben je al in Bristol en doordat het in Bristol even laat is als in Nederland, kun je ervan uitgaan dat je uitgerust aankomt op jouw bestemming. Zo heb je geen last van een jetlag. Altijd al een bezoek willen brengen aan deze stad in Engeland? Regel dan snel jouw vliegtickets via ons en beleef een gezellige tijd in het leuke Bristol.

Vliegen naar Bristol

Bristol is een havenstad in het zuidwesten van Groot-Brittannië en staat bekend om zijn Concorde vliegtuigen, de wijnexport en de productie van glas. In Bristol vind je daarnaast veel cultuur, kunst en geschiedenis. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten voor jou.

  • Bezoek één van de verschillende bijzondere musea die in Bristol te vinden zijn. Het Kunstmuseum met zijn bijzondere collectie Oosterse kunst is een echte aanrader. Daarnaast mag je een bezoek aan het Industriële Museum van Bristol ook niet overslaan, in dit museum vind je een imposante verzameling oude vliegtuigmotoren.
  • Bewonder één van de vele historische gebouwen die Bristol rijk is. Kerken als de St. Nicholaskerk, de St. Stephenkerk en de Trinity Kathedraal zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast is een bezoek aan het monumentale pand De Corn Exchange een echte belevenis. In dit monumentale pand zit een overdekte markt, met vele kraampjes waar kleding, etenswaren en nog veel meer wordt verkocht.
  • Voor souvenirs en antiek ga je het steegje Christmas Steps, je vindt hier talloze kleine boetiekjes waar je zeker zal slagen.
  • Een wandeling over de beroemde Clifton Suspension Bridge is een absolute highlight die je niet mag overslaan tijdens jouw bezoek aan Bristol, deze brug wordt namelijk gezien als hét symbool van de stad.

 

Boek jouw vliegticket naar Stavanger bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Stavanger.