JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Birmingham - de beste prijs- en service

Vliegtickets Birmingham

Ga jij binnenkort een weekendje weg naar het mooie Birmingham en ben je op zoek naar voordelige vliegtickets? Vergelijk dan alle airlines en boek je ticket naar Birmingham via D-reizen. Na een vlucht van gemiddeld 1 uur en 10 minuten sta je  al op het vliegveld en doordat het in Birmingham 1 uur vroeger is dan in Nederland, win je ook nog eens een extra uurtje. Op zoek naar een vliegticket voor je bezoek naar Birmingham? Vergelijk dan nu onze vluchten en geniet straks van jouw verblijf in deze leuke stad van Engeland!

Vliegen naar Birmingham

Birmingham is na Londen de grootste stad van Engeland. Doordat het centrum van Birmingham de afgelopen tijd erg vernieuwd is, wordt de stad steeds hipper en is er steeds meer kunst en cultuur te vinden.

Highlights Birmingham

  • Bezoek het Birmingham Museum & Art Gallery. Dit is een internationaal beroemd museum met alles op het gebied van keramiek, juwelen, archeologie, metaalwerk en de lokale en industriële geschiedenis van de stad.
  • Vanuit het Birmingham Museum & Art Gallery, kun je zo naar de Saint Philip’s Cathedral lopen. Dit is een kleine kathedraal met een grote historische waarde. Iets verderop vind je ook nog de St. Chad’s Cathedral, de eerste katholieke kerk in Engeland.
  • Ontdek de levendige buurt rondom Broad Street. Rondom Broad Streed zijn er veel restaurants, bars, clubs en pubs te vinden. Op deze plekken kun je ook vaak terecht voor theatervoorstellingen, filmvertoningen en klassieke en moderne concerten.

Boek jouw vliegticket Birmingham bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Birmingham.