JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Hamburg - Scherpe deals met de beste service.

Vliegtickets Hamburg

Vergelijk alle vliegtickets naar Hamburg en boek de beste prijs met de beste service vertrouwd bij D-reizen: dé vakantie-vergelijker van Nederland! Hamburg ligt in het noorden van Duitsland en is na Berlijn de grootste stad van Duitsland. De vluchttijd van Amsterdam naar Hamburg bedraagt slechts 1 uur. Ideaal voor een leuke stedentrip toch!
 

Vliegen naar Hamburg

Hamburg ligt aan rivier de Elbe en is de belangrijkste havenstad van Duitsland. Daarnaast groeide Hamburg de afgelopen jaren uit tot hét Duitse pers- en mediacentrum. Wij stelden voor jou een lijstje samen met een aantal hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Hamburg.

Tips Hamburg

  • Breng een bezoek aan de historische St. Petri Kerk, dit is de oudste kerk van Hamburg. Daarnaast is een bezoek aan de St. Michaelis kerk ook zeer de moeite waard, deze kerk wordt gezien als het belangrijkste symbool van de stad. Andere bezienswaardigheden zijn het Raadhuis, het Chilehaus en natuurlijk de welbekende haven van Hamburg.
  • Hamburg staat bekend om zijn vele wateren. Niet alleen de rivier de Elbe loopt door de stad, maar midden in de stad vind je ook nog een groot meer, het Alstermeer. Door de vele wateren die door deze stad lopen heeft de stad ook talloze bruggen. Vandaar dat deze stad ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd wordt. 
  • In het centrum van Hamburg kun je eindeloos shoppen, je vindt hier bekende winkel- en warenhuizen, maar ook meer exclusieve boetieks.

Boek jouw vliegticket naar Hamburg bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Hamburg.