JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Frankfurt - De beste prijs & de beste service.

Vliegtickets Frankfurt

Op zoek naar voordelige vliegtickets naar het gezellige Frankfurt? Deze bestemming is één van de grootste steden van Duitsland en ligt in het westen van het land, op slechts 1 uurtje vliegen vanaf Amsterdam. Wil je goedkoop vliegen naar Frankfurt? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Frankfurt en geniet straks van jouw verblijf in deze Duitse stad!

Vliegen naar Frankfurt

Frankfurt ligt aan de rivier de Main en wordt gezien als het financiële centrum van Duitsland. Je vindt hier bijvoorbeeld de Duitse Beurs en het hoofdkantoor van de Europese Centrale Bank. Wij maakten voor jou een lijstje met een aantal hoogtepunten, die je zeker niet mag missen tijdens jouw bezoek aan Frankfurt.

Highlights Frankfurt

  • Wandel over het historische stadhuisplein, Römerberg. Dit plein, waarop het stadhuis van Frankfurt is te vinden, wordt gezien als het hart van de stad. Ook is een bezoek aan de historische Pauluskerk en het geboortehuis van Johann Wolfgang von Goethe de moeite waard.
  • Voor een enorm lange winkelstraat met verschillende populaire winkelketens en warenhuizen kun je het best terecht in de winkelstraat de Zeil, daarnaast vind je in deze straat ook extravagante mode en tweedehands spulletjes.
  • Bezoek één van de vele musea en theaters die Frankfurt rijk is. Concerten, operavoorstellingen, musicals, cabaret … in Frankfurt is er elke avond wel iets te beleven!

Boek jouw vliegticket naar Frankfurt bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Frankfurt.