JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Sao Paulo

Vliegtickets São Paulo

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets São Paulo voor de beste deal. São Paulo is een miljoenenstad in het zuidoosten van Brazilië. Na een vlucht van circa 12 uur land je al in deze Braziliaanse stad. Houd wel rekening met het tijdsverschil: het is hier namelijk in de zomer 5 uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat 3 uur vroeger. Wil je goedkoop vliegen naar São Paulo? Vergelijk dan hier alle vluchten Amsterdam – São Paulo (AMS-SAO) in één simpel overzicht. De beste vliegtickets São Paulo heb je bij D-reizen zo geregeld.

Hoogtepunten São Paulo

São Paulo is een dynamische stad met een grote hoeveelheid bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Wij selecteerden voor jou een aantal aansprekende bezienswaardigheden.

Tips São Paulo

MASP: Het Museu de Arte São Paulo (MASP) is het stedelijk museum ontworpen door Lino Bo Bardi en met zijn flamboyante uitstraling al een kunstwerk op zich. In dit museum raak je niet snel uitgekeken, je vindt hier namelijk de grootste kunstcollectie van heel Brazilië.

Het Museum of Contemporary Art: Dit museum beschik je over de belangrijkste collectie van Latijns Amerika. Je vindt hier een grote hoeveelheid olieschilderijen, schetsen, keramiek en beeldhouwwerken. 

Banespa-gebouw: Het Banespa-gebouw is een toren die boven alle andere gebouwen uitsteekt. Via twee liften en een ijzeren wenteltrap kun je naar boven en geniet je van een schitterend uitzicht over de stad. 

De kathedraal Metropolitana: Dit is een historisch gebouw in gotische stijl met twee hoge torens, in de glas-in-lood ramen is de geschiedenis van het katholicisme in Brazilië afgebeeld.

Boek jouw vliegticket naar São Paulo bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in São Paulo.