JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Washington

Vliegtickets Washington

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets naar Washington met de beste deals. Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten en is gelegen in het noordoosten van het land. Een vlucht van Amsterdam naar Washington duurt ongeveer 8 uur, houd er daarnaast wel rekening mee dat het hier 6 uur vroeger is. Wil je goedkoop vliegen naar Washington? Neem dan contact met ons op en wij vergelijken dan meteen alle vliegtickets voor je.

Vliegen naar Washington: tips

De Amerikaanse bestemming Washington staat natuurlijk bekend om het Witte Huis waar beslissingen worden gemaakt die wereldwijd van invloed zijn. Maar er is meer, ook de cultuurliefhebber is hier namelijk op de juiste plek. Wij maakten voor jou een top 5 met bezienswaardigheden.

  • The White House – Dit is de ambtswoning van de president, het gebouw is in 1800 gebouwd en staat in het President’s Park aan de Pennsylvania Avenue. 
  • US capitol – Dit enorme bouwwerk ligt vlakbij het Witte Huis en wordt gescheiden van het Witte Huis middels de National Mall. In het Capitool zetelen de Amerikaanse Senaat samen met het congres. 
  • National Mall – Dit is een park wat tussen het Lincoln Memoriam en het Capitool in ligt. Binnen dit gebied liggen een aantal musea, zoals het National Museum of American History, National Museum of Natural History, National Gallery of Art Sculpture Garden, National Air and Space Museum en Museum of African art. 
  • Washington Momument – Dit monument is geplaatst om de eerste president George Washington te herdenken. De totale hoogte van het monument bedraagt bijna 169 meter en het monument is ook van binnen te bezichtigen. 
  • Ford’s Theater en Petersen House – Hoewel dit theater meesterlijke stukken presenteert, staat het theater voornamelijk bekend om de moordaanslag op president Abraham Lincoln. Deze werd in 1865 tijdens een opvoering in dit theater doodgeschoten.

Boek jouw vliegticket naar Washington bij
D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Washington.