JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Seattle

Vliegtickets Seattle

Wil je graag eens de Amerikaanse stad Seattle bezoeken? Via D-reizen kan je goedkoop vliegtickets én een fijn hotel vinden. Seattle is de grootste stad van de staat Washington gelegen in de Verenigde Staten. Na een vlucht van circa 10 uur land je al in deze levendige stad en kun je je storten in het gezellige stadsleven. Wil je goedkoop vliegen naar Seattle? Vergelijk dan bij ons alle vluchten in één simpel overzicht.

Vliegen naar Seattle

Deze grote havenstad in het district van Columbia aan de westkust van de Verenigde Staten telt ongeveer een half miljoen inwoners en is een zeer bijzondere stad met al zijn bruggen en wateren. Wij stelden een lijstje samen met enkele hoogtepunten. 

Tips Seattle

Microsoft: Seattle is de stad van de bekende namen. Zo vind je er het hoofdkantoor van Microsoft en het huis van Bill Gates (oprichter van Microsoft). 

Boeing: Seattle is eveneens de thuishaven van de Boeing. In het Boeing Museum zijn vele vliegtuigen te bewonderen van zowel de binnen- als de buitenkant. 
Starbucks Ook Starbucks opende voor het eerst haar deuren in Seattle. 

Sleepless in Seattle: De stad kreeg grote naamsbekendheid door de film ‘Sleepless in Seattle’ met Tom Hanks en Meg Ryan. 

Space Needle: Het symbool van de stad Seattle is de Space Needle, dit is een 184 meter hoge toren met een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt hier heerlijk dineren, daarnaast vind je hier leuke souvenirs.

Boek jouw vliegticket naar Seattle bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Seattle.