JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Minneapolis | met D-reizen

Vliegtickets Minneapolis

In de staat van de 10.000 meren ligt Minneapolis, samen met het aangrenzende St. Paul ook wel de Twin Cities genoemd. De steden bieden samen ruimte voor zo'n 3,6 miljoen inwoners.  Maak gebruik van de vergelijker en scoor de voordelige vlucht naar Minneapolis. Je ziet namelijk direct wat de beste deals zijn. Zo pak jij de vlucht met de meest gunstige vluchttijden en je scoort de beste last-minute vliegdeal richting Minnesota. Met D-reizen maak je je vlucht naar Minneapolis volledig met mooie extra's. 

Vergelijk tickets

Vliegtickets naar Minneapolis binnen? Breid je reis uit met de D-reizen extra's!

Een reis naar Minneapolis is niet compleet zonder geweldige excursies. Maak nu jouw trip compleet met allerlei extra's; ga jij voor een wandeltour, skydiven of naar de 'Mall of America'? Het overdekte pretpark in dit winkelcentrum is echt de moeite waard! Deze is ooit gebouwd om ook tijdens de koude winterdagen de inwoners een geweldige winkelervaring te gunnen! Bekijk zelf hoe je jouw dagen in Minneapolis invult. 

Excursies in Minneapolis

Naast het winkelcentrum, zijn de beroemde watervallen in Minnehaha Falls Park de moeite waard. En wist je dat er een levendige kunstcultuur heerst? Dat zie je allemaal terug in de prachtige musea! 

boek excuries

Waarom vliegtickets naar Minneapolis boeken bij D-reizen?

De perfecte start voor jouw reis naar Minneapolis; is de ultieme vluchtdeal. Met behulp van de vergelijker scoor jij de beste vliegdeal. Vervolgens maak je bij D-reizen deze compleet met onze extra's. Wil jij een hotel vlakbij het beroemde winkelcentrum, mooie gidstochten door stad en omgeving. Zo gek of bescheiden als jij het wilt; samen maken we jouw reis compleet. Kom snel langs in een winkel bij jou in de buurt:Maak een afspraak