JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Minneapolis

Vliegtickets Minneapolis

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Minneapolis? Via D-reizen vlieg je comfortabel en voordelig naar Minneapolis. De stad ligt in het zuidoostelijk deel van de Amerikaanse staat Minnesota. Vliegen van Amsterdam naar Minneapolis neemt circa 8,5 uur in beslag. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het in Minneapolis 7 uur vroeger is dan in Nederland.

Wil je voordelige vliegtickets voor Minneapolis? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres. Dankzij ons ticketsysteem vergelijk je alle vluchten naar Minneapolis in één simpel overzicht.

Vliegen naar Minneapolis: tips en info

Minneapolis ligt in de Verenigde Staten en wordt vanwege zijn vele meren ook wel de City of Lakes genoemd. Daarnaast is Minneapolis nauw verbonden met buurstad Saint Paul, beide steden staan bekend als de Twin Cities.

Winkelen: Wanneer je van winkelen houdt, moet je absoluut een bezoekje brengen aan de Mall of America. Deze mall heeft meer dan vijfhonderd winkels en is daarmee één van de grootste overdekte winkelcentra in de Verenigde Staten. Naast de vele winkels die je hier vindt, is er hier ook een amusementenpark en een onderwater dierentuin.

Cultuur: Cultuurliefhebbers kunnen hun geluk op in deze stad. Deze stad heeft namelijk een grote hoeveelheid bezienswaardigheden, zoals de Lutherse Christuskerk, het Capitool en een synagoge. Daarnaast zijn er boeiende musea, zoals het Minneapolis Institute of Arts en het Minnesota Children’s Museum. Deze laatste is een waar speelparadijs waar op een leuke, leerzame en creatieve wijze de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd wordt. De tentoongestelde objecten zijn speciaal ontworpen om aan te raken, om in te knijpen of om te beklimmen.

Natuur: Wie van natuur houdt, is in Minneapolis op de juiste plek. De stad ligt in een staat met meer dan 12.000 meren, daarnaast vind je hier een aantal bijzondere parken. Minneapolis zelf is bovendien gebouwd op de oevers van de Mississippi, waardoor het omgeven is door een heleboel natuurschoon.

Boek jouw vliegticket naar Minneapolis bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Minneapolis.