JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Qatar Airways - alle bestemmingen boek je bij D-reizen

Qatar Airways - jouw 5*-airline

Met de luxe vliegmaatschappij Qatar Airways vlieg je wel naar 170 verschillende bestemmingen en 80 verschillende landen. Via D-reizen pak jij de goedkope vlucht en vlieg je weg met de voordelige vlucht naar jouw droombestemming; Dubai, Malediven, Tokyo of Bali. De vergelijker laat je in een oogopslag de beste losse vluchten zien en de beste last-minute deals! Jij gaat zo goedkoop mogelijk vliegen met Qatar Airways via D-reizen. 

Vergelijk tickets

Vliegen door Europa met vliegtickets Qatar Airways

Qatar Airways vliegt niet alleen naar de andere werelddelen, maar het biedt ook mooie vluchten naar fantastische Europese bestemmingen. Zo ga jij met de vliegtickets van Qatar Airways goedkoop op stedentrip. Samen met D-reizen vullen we jouw trip aan met een prachtig hotel; of je nu Barcelona, Istanbul, Praag of andere Europese bestemmingen gaat bezoeken. Kies jouw verblijf nu:

Vlieg de hele wereld over met vliegtickets Qatar Airways.

Met zo'n 170 verschillende bestemmingen brengen de luxe vluchten van Qatar Airways; je de hele wereld over! Ook is de airline bekroond met een award van Skytrax voor "World's Leading Airline"! Kom zelf de bekroonde vluchten ervaren en plan met behulp van D-reizen; een mooie reis naar de Malediven, Dubai, Tokyo tot Bali. Samen met D-reizen en Qatar Airways kom je er zeker!

Waarom vliegtickets via Qatar Airways boeken bij D-reizen?

Bij D-reizen zorgen we ervoor dat je beste ticketdeal voor Qatar Airways pakt; waar je ook naartoe wilt! Zo vlieg je met de beste vliegtickets naar Dubai, Bangkok of Tokyo via Qatar Airways. Vervolgens vul je reis aan met geweldige excursies en een prachtig verblijf. Kom je er niet uit? Of wil je dat wij je helpen om je volledige vakantiepakket samen te stellen? Kom gezellig langs bij een van onze reisbureaus bij jou in de buurt. 

 

Maak een afspraak