JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Upgrade je vliegticket naar Business- of First Class vliegen - D-reizen

Upgrade je vliegticket naar Business- of First Class vliegen

Ben je er klaar mee dat je met je benen tegen de leuning van de passagier voor je zit? Met het boeken van een Business- of First Class ticket is dit verleden tijd. Met een upgrade van je vliegticket ervaar je een nieuwe manier van vliegen. Onbezorgd en relaxed vlieg jij naar je bestemming met D-reizen. Vraag de mogelijkheden voor Business Class en First Class tickets aan onze deskundige reisadviseurs of maak een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij laten je merken dat vliegen een feestje is, zeker met First Class!

Ja, ik wil business of first class vliegen!

Wat zijn de voordelen van een upgrade?

Een goede start van je reis begint met een ontspannen vlucht. Met een upgrade naar de Business- of First Class kom je onbezorgd aan op je bestemming. Ontdek hieronder enkele van de vele voordelen van een upgrade en maak een afspraak bij één van onze reisadviseurs. Zij zetten graag een stapje extra voor je om jou een zo aangenaam mogelijke vlucht te bezorgen.

Luxe stoel met meer beenruimte

Plof neer in een lekker luie stoel met veel ruimte om je heen. Ook fijn: je kunt je benen helemaal strekken!

Privé beeldscherm

De tijd vliegt voorbij met een entertainmentsysteem voor je op de stoel. Bekijk films en vermaak je met spelletjes. Voor je het weet ben je op de plek van bestemming!  

Extra service aan boord

Profiteer van persoonlijke aandacht van het cabinepersoneel. Zij zetten graag een stapje extra voor je om jou een zo aangenaam mogelijke vlucht te bezorgen.

Business Class vliegen

De Business Class is ontstaan voor de zakenreiziger. Die kan onderweg zijn/haar rust pakken of wellicht nog doorwerken in het vliegtuig. Inmiddels is de Business Class ook voor de vakantieganger die wat luxer wil vliegen gangbaar geworden. Geniet van comfortabele vliegstoelen, meer beenruimte, een tv-scherm en de geweldige service aan boord.
*De voordelen van Business Class vliegen kunnen per luchtvaartmaatschappij verschillen. Vraag gerust aan onze reisadviseurs meer informatie over de desbetreffende airline.  

First Class vliegen

First Class is de meest luxueuze klasse die je in een vliegtuig kunt boeken. De extra service begint al op de luchthaven. Hier krijg je in veel gevallen voorrang bij het inchecken en het boarden. Daarna kun je wachten op je vlucht in de comfortabele lounge (evt. met massages). Het vervoer van de lounge naar het vliegtuig wordt voor je geregeld. Eenmaal in het vliegtuig heb je een zitplaats met veel ruimte en privacy. Bij sommige airlines kun je zelfs de stoel laten veranderen in een bed. Ideaal voor een lange vlucht! Bovendien is het eten in de First Class van uitstekende kwaliteit en heb je keuze uit verschillende maaltijden. Zo wordt vliegen een hele belevenis!  
*De voordelen van First Class vliegen kunnen per luchtvaartmaatschappij verschillen. Vraag gerust aan onze reisadviseurs meer informatie over de desbetreffende airline.  

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn vliegticket upgraden?

Heb jij bij ons al een vliegticket of een pakketreis geboekt, maar wil je nu je de voordelen van business en first class vliegen hebt gelezen, je vliegreis upgraden? Onze reisadviseurs bekijken graag de mogelijkheden voor een upgrade zodat jij extra ontspannen aankomt op je bestemming. Neem contact met ons op en wij helpen je aan de upgrade.  

Kan ik via de site ook First Class boeken?

Nee, omdat dit over een vrij specifiek vliegticket gaat kun je deze alleen offline boeken. Maar geen zorgen, want je kunt zelf bepalen hoe je jouw First Class ticket boekt. Dit is namelijk mogelijk per e-mail, telefonisch of middels een afspraak in één van onze reisbureaus.

Wat is het verschil tussen Business Class en First Class?

Het verschil tussen de Business Class en de First Class zit hem in de service. In de First Class zijn aanzienlijk minder zitplaatsen waardoor het cabinepersoneel meer tijd voor je heeft en je sneller kan bedienen. Zo krijg je in de First Class meteen een drankje wanneer jij wilt terwijl je in de Business Class soms moet wachten op anderen. Zoals gezegd verschilt de service per airline, dus vraag dit altijd goed na bij onze reisadviseurs.


Heb je interesse in een First Class of Business Class vliegticket? Neem contact met ons op of maak een afspraak, deel jouw wensen en wij laten jou relaxend vliegen naar je bestemming!

Ultimate Luxury

Deze vakantie extra luxe uitpakken? Met een 5 sterren hotel zal het je aan niets ontbreken! 

Ga voor exclusive!

Het Beste van D-reizen

De allerbeste hotels van D-reizen? Check onze favoriete en meest geboekte hotels!

onze tophotels

All Inclusive

Zonder portemonnee op vakantie? Ervaar een all-in vakantie!

onbezorgd genieten