Hotel RIU Plaza New York Times Square

  • *
  • *
  • *
  • *

New York City, New York, Verenigde Staten

  • Vakantieadres in Verenigde Staten
  • Profiteer van alle gelegenheden
  • Voel je thuis in dit hotel
  • Geniet van New York
Vanafprijs geldt op:
19 november (3 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 652

Omschrijving over Hotel RIU Plaza New York Times Square

Verblijven in een aangename accommodatie in New York City? Hotel RIU Plaza New York Times Square is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 500 reizigers beoordelen Hotel RIU Plaza New York Times Square gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel RIU Plaza New York Times Square, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Staten? Boek jouw vakantie naar Hotel RIU Plaza New York Times Square vandaag nog!

Ligging

metrostation 50th Street op ca. 300 m en wijk: Midtown Manhattan

Faciliteiten

gratis wifi op de kamer, receptie, terras, bagageruimte, airco, internet en lounge

Verzorging

logies en ontbijt en halfpension

Dit RIU hotel is geopend in 2016 en heeft een fantastische ligging in het hartje van Manhattan. Vanaf hier is het een korte wandeling naar Times Square, Central Park en de winkels van Fifth Avenue. En als je geen zin hebt om te wandelen, neem dan de metro. Er bevinden zich twee metrostations om de hoek van het hotel.

Goed om te weten

Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften. en Tenminste één persoon per geboekte kamer dient minimaal 21 jaar te zijn om te mogen verblijven in dit hotel.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken., In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken., Via de TUI app is altijd reisleiding telefonisch of per chat beschikbaar, zij zullen je in het Nederlands te woord staan. en Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.

Inbegrepen

Facility Fee voor gebruik van wifi, fitness en telefoon en Inclusief, 14,75% belasting, $3,50 toeristenbelasting per nacht

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice

Tip

RIU Hotels & Resorts lanceerde in 2010 haar lijn van stadhotels, de RIU Plaza Hotels. Deze hotels liggen in het hart van de grote steden en bieden uitstekende voorzieningen, waaronder familiekamers en VIP-kamers, een uitmuntend gastronomisch aanbod en de zo unieke RIU service.

Fair travel

Op een fair travel vakantie van TUI mag je dezelfde luxe, comfort en klasse verwachten als op een 'normale' vakantie. Wel is er nagedacht over bepaalde zaken en worden er bewuste keuzes gemaakt. En soms is een vakantie al ‘duurzamer’ dan je denkt, want het zit vaak in de kleine dingen… Zo steunen accommodaties de lokale economie door bijvoorbeeld plaatselijke excursies aan te bieden en zijn ze de werkgever van veel inwoners. Verder hebben ze een officieel gecertificeerd Eco-label. Dat betekent dat ze hier altijd op zoek zijn naar duurzame oplossingen op het gebied van energie, water, biodiversiteit en afval. Denk aan zonnepanelen, de keuze van verpakkingen, afval scheiden en recyclen. Je draagt daarnaast ook bij aan de weg naar een toekomstgerichte mobiliteit.

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 647, gebouwd in 2015, het hoofdgebouw heeft 29 verdiepingen inclusief begane grond en een lift en voltage: 110 volt

Restaurants/Bars

à-la-carterestaurant, ontbijtrestaurant en bar

USP's

Op perfecte locatie in Manhattan, Erkend met eco-label, Volop amusement en cultuur, Dicht bij Times Square, VIP-ontbijt voor iedereen, Elegant avant-garde interieur en Onze topaanbeveling in NYC!

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Bovenstaande tekst over Hotel RIU Plaza New York Times Square is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken