Vanwege gepland onderhoud aan de website kunnen sommige pagina's tijdelijk niet beschikbaar zijn. We waarderen je geduld en begrip.

Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Veneto ×
    • Cavallino Treporti ×

Vakantie Cavallino Treporti

Brede, goudgele stranden aan een helderblauwe zee, dat is Cavallino Treporti in Italië in een notendop. Gelegen op een schiereiland is dit de ideale vakantiebestemming voor wie van zon, zee en strand houdt en echt even lekker wil opladen. Maar er is meer: je kunt er namelijk ontzettend lekker eten én een van de mooiste steden ter wereld bezoeken; het romantische Venetië ligt om de hoek!

Lees meer

Op vakantie naar Cavallino Treporti

Aan de kust van Cavallino Treporti kun je heerlijk vakantie vieren. De kustlijn is maar liefst 15 km lang en bedekt met goudgeel zand. De kindvriendelijke stranden zijn van alle faciliteiten voorzien: ligbedjes met parasols, toiletten en douches, diverse restaurants en beachclubs. Je kunt er onder andere kano's, surfbenodigdheden en waterfietsen huren. Daarnaast worden er allerlei activiteiten (in het water) voor kinderen verzorgd en kun je uitstapjes maken naar Venetië of naar het naastgelegen natuurpark waar prachtige vogels rondvliegen. Kortom, het zal je hier aan niets ontbreken! Niet voor niets hebben we hier een mooie selectie campings voor jou gemaakt.

Activiteiten in Cavallino Treporti

Voor wie een dagje even iets anders wil dan op een zonnebedje liggen, is er van alles te beleven in Cavallino Treporti. Het schiereiland herbergt prachtige natuur waarin je heerlijk kunt fietsen, wandelen en bijzondere vogels spotten – er vliegen zelfs flamingo's rond! Of bezoek een van de waterparken, met spectaculaire glijbanen.

Onze tips voor Cavallino Treporti

  • Wie vakantie viert in Cavallino Treporti mag een bezoek aan het fotogenieke Venetië, de stad van bruggen, gondels en de lekkerste ijsjes, niet overslaan. Met de boot is het ongeveer een uurtje varen naar deze prachtige stad aan het water.
  • Elke woensdag vindt op het Piazza San Giovanni Paolo II de boerenmarkt plaats, waar locals verse groente, vlees en kaas uit de omgeving inslaan. Leuk om (culinaire) souvenirs in te kopen voor het thuisfront!

Stranden van Cavallino Treporti

De kustlijn van Cavallino Treporti is één lang kindvriendelijk zandstrand, waar het heerlijk vertoeven is. Je kunt ervoor kiezen om op een van de vele betaalde delen te gaan liggen die van allerlei faciliteiten zijn voorzien. Maar wie liever op een eigen bedje of handdoek in het zand ligt, moet op het Spiaggia di Ca' Vio zijn. Zonaanbidders die de hond mee willen nemen mogen deze loslaten op het Spiaggia per cani. Een van de mooiste punten aan de kustlijn is bij de vuurtoren aan de zuidwestkant van het schiereiland, waar de Adriatische Zee en de Venetiaanse lagune elkaar ontmoeten.

Eten en drinken in Cavallino Treporti

Aan restaurants absoluut geen gebrek in Cavallino Treporti; laat je in de watten leggen met de lekkerste gerechten én wijn! De heerlijke, rijke smaken van de lokale en Italiaanse keuken zullen je verrassen. Op tafel verschijnen vooral gerechten met dagverse schelpdieren, vis uit de lagune en groente uit het achterland.

Praktische tips voor je vakantie naar Cavallino Treporti

Waar ligt Cavallino Treporti?

Cavallino Treporti ligt in Italië, in de regio de Veneto en vlak bij Venetië. Cavallino Treporti ligt op ongeveer 1.350 km afstand van Utrecht.

Wat is de route van Nederland naar Cavallino Treporti?

Vanuit Nederland vlieg je in ongeveer 1,5 uur naar het vliegveld van Venetië, dat op 47 km afstand van Cavallino Treporti ligt. Vanuit Utrecht rijd je in ruim 14 uur naar Cavallino Treporti.

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Cavallino Treporti?

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Cavallino Treporti.

Wat is het voltage in Cavallino Treporti?

De netspanning is 230 volt. Een verloopstekker is vaak noodzakelijk.

Is het water drinkbaar in Cavallino Treporti?

Het leidingwater is drinkbaar, maar wij raden aan om mineraalwater uit flessen te drinken.

Welke taal spreken ze in Cavallino Treporti?

De officiële taal is Italiaans. In de toeristische gebieden kun je terecht met Engels.

Hoe is het openbaar vervoer in Cavallino Treporti?

Cavallino Treporti heeft een efficiënt openbaar vervoer, met boot- en busdiensten. Er worden verschillende taxidiensten aangeboden in Cavallino Treporti, die je per auto of per boot van de ene plek naar de andere vervoeren.

Wil jij de Italiaanse gastvrijheid in Cavallino Treporti ontdekken? Bekijk dan snel ons aanbod campings online of kom langs bij een van onze reisbureaus.