Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sardinie ×
    • Badesi ×

De fel schijnende zon op je huid, het geluid van omslaande golven en verder even helemaal niets? Kom dan in alle rust genieten van een vakantie op Sardinië in Badesi! Deze kleinschalige badplaats ligt aan de noordwestkust van dit Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Badesi blinkt uit door haar serene rust én het kilometerslange strand. Een ontspannen strandvakantie moet hier zeker goedkomen! Kom je gauw de zon begroeten met een vakantie in Badesi?

Lees meer

Op vakantie naar Badesi

Dé reden dat je Badesi als vakantiebestemming kiest is het Li Junchi strand, voluit: Spiaggia Li Junchi di Badesi. Dit is één van de langste stranden van Sardinië, zo niet van héél Italië. Er is hier meer dan genoeg ruimte om in alle rust te genieten. De kleur van het zand is hagelwit en de zee is zó blauw en helder dat je de zeebodem makkelijk kunt zien. Achter het witte zandstrand ligt een lange reeks aan duinen waar je goed kunt wandelen. Na een fijne dag aan het strand kun je in de avond lekker naar het pittoreske dorp Badesi met slechts 2000 inwoners. Proef bij lokale restaurants en terrasjes de beste wijnen en ambachtelijke lekkernijen!  

Bezienswaardigheden vanuit Badesi

Vanuit Badesi kun je allerlei kanten op voor leuke dagtrips. Zeer dicht bij Badesi ligt Castelsardo. Een fotogeniek plaatsje met een spectaculaire ligging aan zee bovenop een berg. In de categorie fotogenieke steden is Bosa ook een aanrader. In Bosa zijn bijna alle gebouwen en huizen in een andere kleur geschilderd. Maak hier toffe vakantiefoto’s! Minder authentiek, maar wel bijzonder is de Costa Smeralda met luxe kustplaatsen zoals Porto Rotondo en Porto Cervo. Hier komt de jetset maar al te graag. Je bewondert er chique jachten en hippe modewinkels!

Onze tips voor Badesi

Speciaal voor jouw vakantie naar Badesi hebben wij enkele tips voor je:

  • Trek zeker een dag uit om vanuit Palau een boottocht te maken naar de La Maddalena eilanden. Deze eilandengroep is een stukje Malediven in Europa met parelwitte stranden!
  • Ten zuiden van Badesi ligt Alghero. Een historische stad met een grote haven, eeuwenoude stadsmuren en een middeleeuwse sfeer.