Vakantie Kuta

Kuta is de levendigste badplaats van Bali en een waar paradijs voor surfers, shoppers en stappers! Op het strand geniet je van de zee en een romantische zonsondergang, in de winkelstraatjes koop je de meest gevarieerde spulletjes en daarna duik je het bruisende nachtlev... Lees meer over Kuta

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Kuta

Kuta is de levendigste badplaats van Bali en een waar paradijs voor surfers, shoppers en stappers! Op het strand geniet je van de zee en een romantische zonsondergang, in de winkelstraatjes koop je de meest gevarieerde spulletjes en daarna duik je het bruisende nachtleven in. Blijf echter niet alleen in Kuta als je op Bali bent, want het eiland heeft veel meer te bieden!

Hoogtepunten Kuta

Wil je genieten van een mooie zonsondergang? Zorg er dan voor dat je rond 18:00 uur op het strand bent. Daar verzamelen zich vele romantische toeristen en Balinezen voor een schitterende zonsondergang.

Ben je op Bali, dan moet je zeker naar een Balinese dansvoorstelling! De dans vertelt een verhaal begeleid door lieflijke Balinese muziek. Ook de Balinese kostuums zijn zeer kleurrijk en uiterst fraai. In Kuta zijn verschillende restaurants die tijdens een diner een dansvoorstelling aanbieden.

Ontspan in Kuta met een verkwikkende massage! Op het strand krijg je regelmatig een massage aangeboden, maar je kunt ook naar een ‘spa’ (kuuroord) voor een rustgevende massage of lichaamsbehandeling.

Op vakantie naar Kuta

Kuta ligt in het zuidwesten van het Indonesische eiland Bali. Het vliegveld ligt circa 3 km van Kuta. Het zeer levendige Kuta staat bekend om haar prachtige stranden, shop-till-you-drop winkelstraten en smakelijke restaurantjes, maar is vooral populair vanwege het bruisende nachtleven! 

Vanuit Kuta kun je leuke uitstapjes maken en het paradijselijke Bali ontdekken. Bezoek een traditionele dansvoorstelling, maak een dagtocht naar het kunstenaarsdorp Ubud of geniet van een romantisch diner in Jimbaran. Kuta is de ideale start voor jouw vakantie op Bali! 

Kuta is een populaire bestemming voor jongeren die er de vakantie van hun leven doorbrengen.

Omhoog arrow_upward