Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Griekenland ×
  • Corfu ×
  • Agios Gordios ×

Vakantie Agios Gordios

Reis het goede, Griekse leven tegemoet met een vakantie naar Agios Gordios! Je vindt deze kleinschalige badplaats op Corfu, aan de westkust van het Griekse eiland. Wissel zonnen en zwemmen af met een duik in de Griekse cultuur. In vergelijking met andere kustplaatsen is het in Agios Gordios relatief rustig met een ongedwongen sfeer. Bovendien vind je er nog de authentieke sfeer van Griekenland! Waar wacht je eigenlijk nog op?

Lees meer

Op vakantie in Agios Gordios

In een omgeving met veel pijnbomen en wijn-, citroen- en olijfgaarden vind je dit knusse vakantiedorp. Agios Gordios is prachtig gelegen aan een idyllische baai tussen de rotsen en de beboste heuvels. Het uitzicht op de diepblauwe Ionische Zee en de zonsondergangen in de avonden zijn onvergetelijk! Ook het gezellige centrum met een verzameling aan (vis)restaurants, winkels, tavernes en terrasjes is zeer in trek. Ben jij één van de vele zonaanbidders die op zoek is naar rust in een gemoedelijk hotel? Bekijk dan gauw onze mogelijkheden voor een vakantie naar Agios Gordios!

Bezienswaardigheden en excursies vanuit Agios Gordios

Agios Gordios heeft zelf niet zo veel bezienswaardigheden. Gelukkig de directe omgeving wel! Zo vind je op korte afstand Corfu-Stad waar je makkelijk één of meerdere dagen kunt rondstruinen. Of bezoek één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Corfu met een rondleiding door het vroegere zomerverblijf van keizerin Sissi. Je kunt ook deelnemen aan mooie tochten. Zo zijn er voor de fijnproevers wijntours en kun je met de boot van baai naar baai hoppen op Corfu.

Onze tips voor Agios Gordios

Speciaal voor jouw vakantie naar Agios Gordios hebben wij enkele tips:

 • Ga je met kinderen naar Agios Gordios en zijn het echte waterratten? Neem ze een dagje mee naar het vlakbij gelegen Waterpark Aqualand met waterspeeltoestellen en coole glijbanen!
 • Strik je veters maar voor een mooie wandeltocht. Wandel naar omliggende dorpjes zoals Sinarades of Pentati waar de Griekse cultuur goed merkbaar is.
 • Maak een dagtrip naar het Korissionmeer ten zuiden van Agios Gordios. Dit grote meer is een beschermd natuurgebied met duingebieden en cederbossen waar veel verschillende vogels rondvliegen. Spot bijvoorbeeld flamingo’s, reigers en ijsvogels.  

Stranden van Agios Gordios

Het strand van Agios Gordios behoort tot één van de mooiste stranden van Corfu. Het 1,5 kilometerlange strand ligt in een idyllische baai. Dit strand is te herkennen aan de mooie, puntige rots in zee die lokaal bekend staat als ‘Ortolithi’. Je vindt aan deze kust een vlag met een blauwe kleur die aangeeft dat dit een veilig en schoon strand is. Bovendien kun je hier kinderen veilig laten spelen in zee, aangezien de bodem langzaam afloopt. Verder vind je bij het hoofdstrand van Agios Gordios een duikcentrum. Je kunt hier duik- of snorkelspullen huren, maar ook watersporten uitproberen zoals waterskiën, parasailen of een ritje op de bananenboot. Mocht je eens een dagje naar een ander strand willen, dan zijn er opties in de buurt. Op 8 km van Agios Gordios vind je het strand van Paramonas en Gialiskari.

Praktische informatie over Agios Gordios

Waar ligt Agios Gordios? 

Agios Gordios ligt in Griekenland. Om precies te zijn op het eiland Corfu. De badplaats heeft een fijne ligging aan de westkust van dit Griekse eiland met fijne stranden. 

Hoelang is het vliegen naar Agios Gordios?

Het is ongeveer 2 uur en 50 minuten vliegen naar Agios Gordios. 

Wat is het tijdsverschil met Agios Gordios? 

In Agios Gordios is het één uur later in vergelijking met Nederland.

Hoe is het openbaar vervoer in Agios Gordios? 

In Agios Gordios rijden regelmatig bussen naar de grotere plaatsen op Corfu, zoals naar Corfu-Stad. 

Kun je niet wachten op de Griekse zon? Bekijk onze mooie vakanties naar Agios Gordios op het fijne eiland Corfu en laat je verrassen!