Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Stedentrips ×
    • Last-minute ×
    • Belgie ×
    • Brugge ×

Last minute stedentrip Brugge

Brugge is de parel van Vlaanderen. Ontdek hoe mooi en romantisch deze stad is en boek snel jouw last minute!
Lees meer

Meer info over Last minute stedentrip Brugge

Stedentrip Brugge

Brugge is dé ideale stad voor een romantische stedentrip. Iets helemaal anders op slechts 2 uurtjes afstand vanaf midden Nederland. Brugge staat ook wel bekend als het Venetië van het Noorden door zijn vele grachten, kronkelende paadjes en middeleeuwse gebouwen. Prachtige en statige panden, brede grachten en gezelligheid. In het centrum van de stad waan je je in het Vlaamse verleden, een waar sprookje! In de stad is alles makkelijk te voet te bereiken en bewonder je de ene na de andere trekpleister. Onderweg zul je verleid worden door heerlijke Belgische wafels of Belgische chocola, die niet kunnen ontbreken tijdens jouw last minute Brugge! 

Eten en drinken

Eet- en drinkgelegenheden zijn er genoeg in Brugge! Heb je zin in een gezellige kleine bierproeverij? Dan kun je naar het Brugsch Bieratelier, een lokaal en erg gezellig kroegje, waar ze de beste 12 Belgische tapbiertjes schenken. Ook zijn er veel restaurants in prachtige oude panden te vinden, bijvoorbeeld ‘t Botaniekske.

Bezienswaardigheden Brugge

Brugge heeft een rijke geschiedenis en kent dus veel historische gebouwen. Ontdek de geschiedenis van de stad en ga terug in de tijd! Wandel door het begijnhof en zie het bekende boogbruggetje in Brugge. De Onze-Lieve-Vrouwekerk is hét hoogtepunt van de stad. Waar je je ook bevindt, de kerktoren is altijd te zien! Voor een idyllisch panoramisch uitzicht over de stad kun je de middeleeuwse toren Belfort betreden (tegen betaling). Verder zijn het Stadshuis en de Sint-Salvatorkathedraal ook zeker de moeite waard. Even bijkomen van alle impressies? Plof dan neer op een van de vele terrasjes op de Grote markt en geniet van de prachtige gebouwen. Wil je de stad eigenlijk op een andere manier ontdekken? Neem dan de rondvaartboot door de stad en beleef Brugge vanaf het water.

Kijk snel voor alle mogelijkheden voor een vakantie naar België. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ga langs bij een reisbureau bij jou in de buurt waar onze Persoonlijke Reisadviseurs altijd voor je klaar staan!