JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis met kinderen - Boek jouw kindvriendelijke rondreis bij D-reizen

Rondreis met kinderen

Maak jij net als vele andere avontuurlijke gezinnen een rondreis met kinderen? Er gaat een wereld voor jou open, maar ook zeer zeker voor je kinderen open. Geef ons jouw wensen door en leg het regelen van deze rondreis met kinderen in onze vertrouwde handen. Veel van onze reisadviseurs hebben zelf ook kinderen en weten precies hoe ze jouw familierondreis kunnen aanpakken. Want zeg nou eerlijk, als de kids het naar het zin hebben dan heb jij dat toch als ouder ook? Bezorg je gezin een rondreis waar iedereen nog vaak aan zal terugdenken!  

Neem contact met ons op ►

Voordelen van rondreizen met kinderen

  • Je geeft kinderen op jonge leeftijd al een ervaring voor het leven
  • Blik verbreden op de wereld
  • Echt ‘family time’
  • Nieuwe culturen ontdekken
  • Boordevol belevenissen om nooit te vergeten

Goede bestemmingen voor kindvriendelijke rondreizen

Er zijn een hoop bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, die geschikt zijn voor kinderen. Voor een verre rondreis met kinderen zijn onderstaande bestemmingen zeker het overwegen waard! Of bekijk alle rondreisbestemmingen.

Een goed uitgedacht reisschema

Jouw rondreis met kinderen valt of staat met een goed reisschema. Denk hier van tevoren goed over na, maar benut ook zeker de expertise van onze reisadviseurs. Door jarenlange ervaring bij het samenstellen van rondreizen met kinderen profiteer je van een uitgestippelde route die helemaal afgestemd is op je gezin als je bij D-reizen boekt. Zo houden we rekening met de tussenliggende afstanden waardoor het de reistijd beperkt blijft en plannen we genoeg tijd in zodat de kinderen in het zwembad of in de zee kunnen plonsen.

Interessante en leerzame excursies

Als je jouw rondreis met kinderen laat verzorgen door D-reizen zorgen wij dat jij en je kinderen unieke excursies beleven op reis. Denk bijvoorbeeld aan een berenexpeditie door de wildernis van Canada of een spannende helikoptervlucht boven de Grand Canyon in Amerika. Maar denk ook aan leerzame excursies zoals een excursie naar het hoofdkwartier van de NASA op Cape Canaveral (Florida) waar kinderen alles te weten komen over de ruimtevaart. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen met interessante excursies ervoor dat jij een rondreis beleeft om nooit te vergeten.

Kindvriendelijke hotels

Een hotel met een zwembad waar de kinderen kunnen spelen na een actieve dag? Wij weten de beste opties. Een lodge in Afrika met kindvriendelijke faciliteiten? De reisadviseurs van D-reizen wijzen je de weg! Wij selecteren mooie familiekamers voor je die je rondreis extra comfortabel maakt.