JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis naar Madeira in 1 week - D-reizen

Het allermooist in één week!

Ontdek onze Madeira-expertise

Maak vrijblijvend een afspraak

plan een adviesgesprek

Rondreis Madeira in 1 week

In één week tijd het allermooiste van Madeira zien met een rondreis? Deze voorbeeldreis geeft je een idee welke plekken op dit Portugese eiland je niet mag overslaan. Het is een reis vol wandelmogelijkheden, charmante dorpen, mooie kustlijnen, ongerepte natuurgebieden en berglandschappen. Raak verliefd op dit eiland midden in de Atlantische Oceaan! Voor een rondreis door Madeira van hoge kwaliteit ben je van harte welkom voor een adviesgesprek in één van onze reisbureaus. Wij bespreken graag de mogelijkheden en stellen met veel passie een rondreis op maat je samen! 

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis naar Madeira voor 1 week

Onderstaande reis is een voorbeeld om je een idee te geven van een 1-weekse rondreis naar Madeira. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Santana

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Welkom op het Bloemeneiland! Je landt op de luchthaven van Funchal en reist met een huurauto gelijk naar het plaatsje Santana. Dit is één van de meest schilderachtige plaatsjes van Madeira. Het dorp staat bekend om haar ‘Palheiros’. Dit zijn schattige witte huisjes, te herkennen aan de blauwe kozijnen, rode deuren en rieten daken. Bij diverse huisjes kun je traditionele ambachten bekijken en lokale lekkernijen proeven. Ook leuk: bewandel de ‘Levada do Caldeirao’ waarbij je langs een oude waterweg loopt óf ga de uitdaging aan om de hoogste piek van Madeira (Pico Ruivo) te bereiken.

Porto Moniz

Verblijf: 3 dagen aanbevolen

Op weg naar Porto Moniz kom je het dorpje Ponta Delgada tegen met een rustige sfeer. Aansluitend rijd je naar het volgende dorpje op de route: Sao Vicente. Hier kun je lekker rondwandelen door het pittoreske centrum en een excursie maken door de eeuwenoude grotten van Sao Vicente die zijn ontstaan door lava uitbarstingen. In Porto Moniz kun je naar de natuurlijke zwembaden. Wanneer het vloed is stromen de natuurlijke zwembaden omgeven door donkere lavarotsen vol met zeewater en kun je er heerlijk zwemmen. Vanuit Porto Moniz kun je bovendien levada’s aflopen, bijvoorbeeld naar de Risco waterval in Rabacal.

Funchal

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Op weg naar de hoofdstad van het eiland maak je een tussenstop bij het vissersdorpje Câmara de Lobos. Hier vlakbij ligt namelijk één van de hoogste zeekliffen ter wereld: Cabo Girão. Deze spectaculaire kustlijn kun je bewonderen vanaf een glazen brug vanaf grote hoogte. In Funchal kwijlen cultuurliefhebbers weg bij het zien van forten en paleizen zoals het indrukwekkende Monte Palace, strandliefhebbers kunnen genieten van Praia Formosa, voetballiefhebbers mogen het Cristiano Ronaldo Museum zeker niet missen en natuurliefhebbers geven wij als tip mee om een bootexcursie te plannen waarbij je walvissen en dolfijnen in zee kunt zien.

Routekaart voor deze 1-weekse rondreis door Madeira

Dit is een voorbeeldreis. Laat je rondreis op maat samenstellen!

Ieder mens is uniek, met specifieke reiswensen. Daar hoort een unieke rondreis bij die geheel aan jouw verwachtingen voldoet. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak maak je een verre rondreis naar Madeira? Dan wil je toch een reis die op jouw lijf geschreven is? Wij geloven erin dat wij je een op maat gemaakte rondreis kunnen bezorgen met een persoonlijke benadering. Deze rondreis is dan ook een voorbeeld om je een idee te geven, want in onze reisbureaus vertellen wij je graag over alle mogelijkheden. Onze deskundige reisadviseurs  kunnen niet wachten om jouw wensen te horen, advies te geven en de beste tips te delen. Hieruit ontstaat een rondreis op maat die een herinnering voor het leven is!

Maak een afspraak

Je profiteert dan van: 

  • Gespecialiseerd advies voor jouw bestemming
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tips voor jouw rondreis
  • Maatwerkmogelijkheden
  • Financiële zekerheid met ANVR/SGR
  • Totale ontzorging


Er is altijd een D-reizen reisbureau bij jou in de buurt! 

maak een afspraak