JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Kenia - De Mooiste Rondreizen - D-reizen

Safari's in Masai Mara en Amboseli

Relaxen aan de oostkust

Profiteer van onze Kenia-expertise!

Plan een adviesgesprek

Rondreis Kenia

Een rondreis naar Kenia brengt iedere natuurliefhebber in extase! In dit Afrikaanse land is het fenomeen safari ontstaan. De talloze wildparken zijn een paradijs voor een self-drive of een game-drive met een gids. Veel van deze parken is het leefgebied van de befaamde Big Five, bestaande uit olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en buffels. Daarnaast kun je in Kenia toeschouwer zijn bij het natuurverschijnsel genaamd  ‘De Grote Trek. Deze migratie van dieren is een absoluut hoogtepunt! Is dit een droom voor jou? Laat D-reizen van deze droom werkelijkheid maken met een onvergetelijke rondreis. Wij selecteren voor jou de mooiste lodges en beste safari’s. Maak een afspraak in één van onze reisbureaus en ontvang advies op maat!

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis Kenia 2 weken

De allermooiste plekken van Kenia beleef je met deze routesuggestie. De beste wildparken zijn in deze route opgenomen. Bovendien is er tijd om de vriendelijke inwoners van een Masaï stam te ontmoeten en kun je aan het einde van je rondreis ontspannen aan het strand. Je bezoekt in 2 weken onder andere:

  • Masai Mara
  • Amboseli NP
  • Tsavo NP
Beleef kenia!

Groepsreis Kenia

Je kunt natuurlijk een privé rondreis maken naar Kenia, maar het is natuurlijk nóg gezelliger om dit met een leuke groep te doen. Onder deskundige begeleiding van een reisleider ga je samen met andere reisgenoten de mooiste natuurgebieden van Kenia af. Groepsreizen naar Kenia zijn vaak zeer compleet met safari’s en maaltijden waardoor je ter plaatse niet veel kosten hebt. Is een groepsreis naar Kenia iets voor jou? Laat je informeren door onze reisadviseurs!

maak een afspraak

Rondreis op maat

Wil jij een unieke reis door Kenia ervaren? Wij kunnen jouw rondreis helemaal op maat samenstellen, geheel op basis van jouw wensen! Je overnacht in door jou gekozen lodges, je maakt bijzondere safari’s zoals een ballonvaart boven de savanne of een wandelsafari en legt een route af die speciaal voor jou is uitgestippeld. Benut onze maatwerkexpertise!

ik wil maatwerk!

De mooiste highlights van Kenia voor een rondreis 

Twijfel je of Kenia bij jou past? Na het lezen over de belangrijkste highlights in Kenia ben je vast overtuigd! Tijdens een rondreis door Kenia kun je onderstaande activiteiten doen:

  • Relax aan de oostkust van Kenia op het tropische strand van Diani Beach
  • Op safari in het kleine Amboseli National Park vol wilde olifanten
  • Spot bij Lake Nakuru neushoorns, leeuwen en flamingo's 
  • Plan een luchtballon safari over het Masai Mara Game Reserve
  • Beleef ook wat van de lokale cultuur met een bezoek aan een Maasai dorp
  • Maak een game drive in Tsavo National Park en maak kans op het zien van de Big Five


Wil jij een rondreis maken naar Kenia? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.