JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Avontuurlijke Roadtrips - D-reizen

Deskundig advies

Maatwerkroutes zijn mogelijk!

Ontmoet onze ervaren reisadviseurs

Maak een afspraak

Roadtrips

Stap de auto in en verken de mooiste plekken achter het stuur. Geniet van de vrijheid met een avontuurlijke roadtrip! Je kunt gaan en staan waar je wilt. Of je nu al roadtrippend door Europa reist of juist in een ver land zoals Amerika… D-reizen helpt je op weg met mooie routes, de beste logeeradressen en fantastische tips die jouw rondreis extra bijzonder maken. Waar wacht je nog op? Maak gratis een afspraak in één van onze reisbureaus en start jouw ultieme roadtrip!

Maak een gratis afspraak

Roadtrip Europa

Tijdens een roadtrip kun je natuurlijk ook meerdere landen met elkaar combineren. Vink Europa’s mooiste landen één voor één af met een geweldige autovakantie. Bewonder eeuwenoude kastelen, wandel door bosrijke natuurgebieden en laat je verrassen door schilderachtige stadjes. Dit en nog véél meer kun je beleven tijdens een onvergetelijke roadtrip door Europa!

here we come europe!

Roadtrip Frankrijk

Je hoeft enkel België te doorkruisen en je bent al in het Franse land. Eenmaal in Frankrijk kun je alle kanten op. Waai lekker uit aan de westkust bij Normandië of Bretagne, ontdek het binnenland in de Vogezen of de Ardèche óf ga je voor de warme zuidelijke zon aan de Côte d'Azur? Laat je verder inspireren door onze reisadviseurs!

leef als een god in frankrijk

Roadtrip Italië

Trek de deur achter je dicht, draai de autosleutel in het contact en je reis is begonnen! Italië is een veel gekozen bestemming voor een roadtrip. Aanschouw de toren van Pisa, de Toscaanse heuvellandschappen of misschien zak je nog wel verder naar het zuiden richting Rome met het Colosseum. Laat je adviseren door één van onze Italië-kenners!

bellissima italia

Roadtrippen buiten Europa?

Bij D-reizen kun je ook terecht voor een roadtrip buiten ons continent. Maak een verre reis met een comfortabele huurauto en laat één van onze reisadviseurs je helpen met het uitstippelen van een fijne route met onderweg de beste hotels. Met een verre roadtrip zou je zomaar eens kunnen uitkomen bij…    

Roadtrip Amerika

De ultieme roadtrip in de USA ervaar je met de Route 66. Een iconische autoroute van Chicago naar de pier van Santa Monica in Los Angeles. Er zijn nog véél meer gebieden en routes voor een adembenemende roadtrip, zoals Florida, de oostkust of de westkust. Amerika is een reusachtig land, dus laat je wegwijs maken in één van onze reisbureaus met een goed advies.  

on the road in the usa

Roadtrip Zuid Afrika

Voor een roadtrip in dit Afrikaanse land is de zuidkust een regelrechte aanrader. Hier kun je de prachtige Tuinroute rijden met fantastische vergezichten over de oceaan. Of ga voor het noordoosten van Zuid Afrika. Daar kun je de Panoramaroute rijden en onderweg genieten van idyllische watervallen. Natuurlijk mag een safari niet ontbreken!

dwars door zuid afrika

Roadtrip Canada

Trotseer de ‘Icefield Parkway’ in het westen van Canada. Dit is één van de mooiste autoroutes ter wereld met onderweg diepblauwe spiegelmeren, torenhoge besneeuwde bergpieken en spectaculaire gletsjers. Of maak je liever een roadtrip in het oosten van Canada met charmante steden, ruige kustlijnen en ongerepte natuurgebieden?

Ervaar canada

Op roadtrip? Maak een afspraak! 

Wil jij nu niets liever dan lekker roadtrippen? Laat je inspireren en adviseren door onze gespecialiseerde reisadviseurs in één van onze reisbureaus. Er is altijd een reisbureau bij jou in de buurt! Maak vrijblijvend een afspraak en laat een passende route voor jouw roadtrip op maat samenstellen.