JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
KLM - Vlieg met KLM naar Dubai | D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Vlieg met KLM naar Dubai

Het hoogste gebouw ter wereld, luxe winkelcentra en een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom, vol van first class hotels: Dubai is hét flamboyante episch centrum van de Emiraten. Een wereld waar glamour centraal staat, verpakt in een Oosters jasje. Ben je benieuwd naar het ultraluxe Dubai? Vlieg met KLM naar de Verenigde Arabische Emiraten!

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden in Dubai

Het gevoel van Duizend-en-één-Nacht, maar dan in een ultramodern jasje? Dan ga je voor een onvergetelijke reis naar het weelderige Dubai: een luxe wereld waar je haast meer sportwagens dan zandkorrels tegenkomt. En, waar je gewoonweg ogen tekort komt! Bezoek hier de meest bijzondere bezienswaardigheden, zoals het oude stadsdeel en de Burj Al Arab. Of, kijk urenlang rond in de mooiste winkelcentra:  wie weet scoor je een mooi item voor thuis. Ontspan op de lange zandstranden van het kunstmatige eiland Palm Jumeirah of ga juist voor een avontuurlijke excursie in de woestijn. Of, wat denk je van een tour door de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld met een panoramisch uitzicht over de stad? Dubai is een plek van uitersten. Wat wil jij beleven in dit Oosterse luxeparadijs?

Hotspots & luxe winkels

Als deze Oosterse stad ergens bekend om staat, dan is het wel om de ultraluxe winkels en haast futuristische bezienswaardigheden. Ontdek hier de iconische Burj Khalifa en Dubai Mall. En, wat denk je van Jumeirah Mosque en karakteristieke souks? Laat je verrassen door deze stad van historische én moderne uitersten!

Ga op woestijnsafari

Het bijzondere Dubai ligt in een woestijnrijke omgeving: dit stukje natuur moet je dan ook zéker gezien hebben. Maak daarom kennis met hét kenmerkende landschap van het Midden-Oosten. Kies voor avontuurlijke excursies in de woestijn, zoals een gave quad-tour en een bezoek aan het authentieke Bedoeïenenkamp. Hoe gaaf is dat?

Struin door de oude stad

Als iets sprookjesachtig is, dan zijn het wel historische binnensteden. Ook in Dubai vind je nog een oud stadsdeel: dit geeft je een fantastische indruk hoe het vroegere Midden-Oosten er eens uitzag. Loop hier door de historische straatjes en waan je in een eeuwenoud, Oosters verhaal. Authentieker wordt het niet!

Reis comfortabel met KLM naar Dubai

Een vakantie naar Dubai wil je van A tot Z ontspannen beleven: dat begint natuurlijk al meteen bij vertrek. En, dat is precies de reden waarom je voor KLM kiest! Ga voor een zorgeloze reis die begint wanneer je gordel vastzit. Een lekkere maaltijd en een drankje erbij en het relaxen kan beginnen. Extra genieten van je tijd aan boord? Maak dan kennis met het interactieve beeldscherm: hier vind je de nieuwste films en series waardoor de reis letterlijk aan tijd voorbij vliegt. Wil je nóg meer comfort? Ga voor een luxe upgrade of andere extra: dit regel je gemakkelijk bij het reisbureau bij jou in de buurt! Toe aan een onvergetelijke reis in de Verenigde Arabische Emiraten? Vlieg met KLM naar het fenomenale Dubai!