JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
KLM - Vlieg met KLM naar Bangkok | D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Vlieg met KLM naar Bangkok

Er hangt vakantie in de lucht! Letterlijk, want wanneer je met KLM & D-reizen naar Bangkok vliegt, begint jouw vakantie al zodra je in het vliegtuig stapt.  Zo ben je bij aankomst helemaal uitgerust en kun je optimaal genieten van eeuwenoude tradities en modern stadsleven, dat in Bangkok naadloos samensmelt.

De highlights van Bangkok

Wij vallen als een blok voor Bangkok! Deze reusachtige metropool in Thailand biedt een bijzondere mix van eeuwenoude tradities en een bruisend stadsleven. Zo staat Bangkok bekend om de drijvende markten, honderden (gouden) tempels en een fantastisch uitgaansleven. En natuurlijk kan een ritje in de tuk-tuk niet ontbreken! 

400 tempels

Wist je dat er in Bangkok wel 400 tempels zijn? Je kunt door de hele stad kleine tempels tegenkomen, maar sommigen zijn wel héél indrukwekkend. Zoals de Wat Traimit, waar je het 3-meter hoge gouden Boeddhabeeld bewondert - het grootste gouden beeld ter wereld! Ook bijzonder zijn de Drakentempel én de beroemdste: de 80-meter hoge Wat Arun.

Drijvende markt

Denk je aan Bangkok, dan denk je aan de iconische drijvende markten. In en rondom de stad vind je er meerdere, maar de grootste en bekendste is Damnoen Saduak, iets ten westen van Bangkok. Wil je liever naar een meer authentieke en minder toeristische markt? Bezoek dan Taling Chan, deze ligt bovendien lekker centraal. Tip: reis er met de tuk-tuk naartoe!

Smullen & proosten

De key voor een geslaagde vakantie? Wat ons betreft is dat lekker eten en drinken... En laat dat nou nét wel goed zitten in Bangkok! Streetfood is hier erg populair en bovendien betaalbaar. Zo geniet je voor een prikkie van de lekkerste noodles, curry's, Pad Thai en het toetje: Mango Sticky Rice. Afsluiten doe je met een drankje op Kao San Road óf bij één van de rooftop bars.

Het comfort van KLM

Je vakantie naar Bangkok wordt van begin tot eind onvergetelijk wanneer je met KLM vliegt. Aan boord geniet je van heerlijke maaltijden, drankjes en je hebt een interactief beeldscherm met de nieuwste films en series, zodat je je geen moment verveelt. Dat is nog eens ontspannen reizen! Wil je je vlucht nóg comfortabeler maken met een stoel-upgrade of één van de andere extra’s? Bij het reisbureau hebben we het zo voor je geregeld!

Naar het reisbureau!


Alle Bangkok vakanties