JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Treinreizen van De Jong Intra Vakanties nú bij D-reizen

Treinreizen met de Jong Intra & D-reizen

Treinreizen? Die boek je óók bij D-reizen! Naast dat het een unieke belevenis is, is het ook nog eens een duurzame manier van reizen en kom je uitgerust aan op je vakantiebestemming. Kom voor alle mogelijkheden langs in het reisbureau of neem contact met ons op!

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra is een touroperator die al sinds 1972 de mooiste vakanties samenstelt naar meer dan 30 bestemmingen. En dankzij verschillende thema's hierdoor is er voor elke reiziger wel iets passends te vinden. Of je nu een korte of lange vakantie zoekt, een bestemming ver weg of juist dichtbij. En naast vliegen, zelf rijden, busreizen biedt de Jong Intra ook treinvakanties!

Waarom op treinvakantie?

Kies je voor één van de trein vakanties met de Jong Intra? Bereid je dan voor op een volledig verzorgde reis naar de mooiste bestemmingen van Europa. Inchecken gaat lekker vlot en je hoeft geen uren van tevoren aanwezig te zijn om jouw treinvakantie te beginnen. Een relaxt begin dus! Tijdens de rit zit je op comfortabele stoelen en heb je lekker veel ruimte. In combinatie met de regelmatige bewegingen van de trein, zijn dit de ideale omstandigheden om lekker een dutje te doen en zo volledig opgeladen op de bestemming aan te komen. Hoewel... vergeet niet om af en toe eens uit het raam te kijken. Bij sommige treinreizen word je namelijk verrast met de meest schilderachtige routes!

Tot slot is een trein vakantie één van de meest milieuvriendelijke manieren van reizen. Wat wil je nog meer?

Op vakantie met de trein: waar naartoe?

Via D-reizen kun je jouw de Jong Intra treinvakantie boeken naar Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittanië, Italië en Tsjechië. Vooral een treinreis naar één van de Europese hoofdsteden is populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van...

Treinvakantie Parijs

Begin jouw reis op Amsterdam Centraal en reis met de trein al in minder dan 3,5 uur naar de Franse hoofdstad Parijs. In de stad van de liefde bezoek je indrukwekkende musea - zoals het Louvre -, struin je door geweldige winkelstraten en natuurlijk beklim je de Eiffeltoren!

Treinvakantie Berlijn

Ben je al eens in Berlijn geweest? Vanuit Amsterdam sta je binnen 6,5 uur in de meest hippe en kunstzinnige stad van Duitsland. Naast een bruisend nachtleven is de Duitse hoofdstad doordrenkt met geschiedenis en cultuur.

Treinvakantie Londen

Ook een treinvakantie naar Londen boek je via D-reizen's partner de Jong Intra. Je kunt al over 3,5 uur in het centrum staan, waar de Big Ben, London Eye, Tower Bridge en talloze (gratis!) musea op je wachten. Afsluiten doe je in de levendige wijk Soho. Cheers mate!

Trein vakantie boeken bij het reisbureau

Op zoek naar een reisbureau dat gespecialiseerd is in treinreizen? Onze reisadviseurs brengen jou op het juiste spoor, want zij kunnen je alles vertellen over de trein vakanties van de Jong Intra! Samen kiezen we dan niet alleen de perfecte treinreis naar of door het buitenland, ook de hotels voor onderweg of op de eindbestemming kunnen alvast geboekt worden. Zo maken we de reis helemaal naar jouw wens.

Naar het reisbureau


Bekijk onze andere de Jong Intra vakanties