Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • 1 week ×
    • Camping ×
Tip: boek je kampeervakantie voor de zomervakantie 2023 op tijd voor de hoogste vroegboekkortingen!
Lees meer

Meer info over

Kamperen in de zomervakantie

De zomervakantie is de beste tijd voor een kampeervakantie. Je hoeft niet ver te rijden voor lekker weer, de dagen zijn lang en de kinderen zijn vrij. Bovendien is de keuze in stacaravans, huisjes en appartementen op de mooiste campings in binnen- en buitenland het grootst. En als je op tijd boekt, dan zijn veel populaire accommodaties nog beschikbaar én profiteer je van hoge vroegboekkortingen!

Zomervakantie aan het Gardameer

Het grootste meer van Italië ligt op ruim 1100 kilometer van Utrecht en is in de zomervakantie een hotspot voor Nederlandse vakantiegangers. Dit schilderachtige meer is omgeven door ruige bergen tot meer dan 2000 meter hoog en in de gezellige plaatsen als Riva del Garda, Torri del Benaco en Sirmione is het goed toeven op één van de zonovergoten terrassen. Het klimaat rond het Gardameer is heerlijk in de zomer: gemiddeld 30 graden, veel zon en weinig regen. Op de meeste campings zul je veel landgenoten tegenkomen en kunnen je kids makkelijk vriendjes maken.

Zomervakantie op de Waddeneilanden

Hoewel de Waddeneilanden op slechts een klein stukje varen van het vasteland liggen, is de sfeer heel anders en meer meer ‘buitenlands’ dan in de rest van Nederland. Wandelen en fietsen in ongerepte, autovrije natuurgebieden,  duinen en vuurtorens beklimmen,  zonnen en schelpen zoeken op het strand, zeehonden spotten en lekker eten en drinken in gezellige dorpen. Wist je trouwens dat de zon in de zomervakantie op de Wadden vaker schijnt dan in de rest van Nederland? Ontdek de prachtige campings en vakantieparken op de Waddeneilanden!