JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Voordelige vakantie Gardameer? Vind direct de beste deal


Vakantie Gardameer

Vakantie aan het Gardameer, één van de bekendste meren van Italië, is altijd een goed idee! Tienduizenden Nederlanders zijn dol op het meer met diepblauw water en de authentieke dorpjes in Noord-Italië, het heerlijke eten en natuurlijk het meer zelf: 52 km lang, tot 340 meter diep en omgeven door bergen. Wil jij óók naar dit heerlijke stukje Italië? Vergelijk dan in één overzicht alle aanbiedingen, dan bespaar je tijd én geld!

Nu zoeken en boeken

Dé vakantietypes voor jouw vakantie Gardameer


Het weer bij het Gardameer

Weten wat voor weer het wordt tijdens je vakantie naar het Gardameer? Wij vertellen je wat de beste reistijd is voor het Gardameer! Door de noordelijke ligging van het Gardameer, aan de voet van de Alpen, zijn de winters koel en vrij nat. Vanaf mei neemt de Italiaanse zon de overhand en wordt het snel warm. In mei, juni en september ligt de gemiddelde temperatuur rond de 25 °C. In de zomermaanden is het met 30 °C nog wat warmer.

Nu zoeken en boeken

Praktische info over het Gardameer

De noordkant van het Gardameer ligt op ca. 1100 kilometer rijden vanaf Utrecht. Wil je liever vliegen dan rijden? Boek dan jouw vliegticket bij D-reizen voor de laatste prijs en met de beste service. De internationale vliegvelden van Milaan, Bologna en Venetië liggen op anderhalf tot 2 uur rijden van het Gardameer.

Bezienswaardigheden Gardameer